Portal 072info

NAKON OPTUŽBE DA JE OBLJUBIO MALOLJETNICU: Oglasio se Baka Prase skandaloznom izjavom

118714616 189888225843153 6523582534156374137 n e1599930665756 750x401 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

YouTube je nedavno tresla velika afera! Naime, u javnost je procurio razgovor 16-godišnje djevojke i Bake Praseta, a koji zaista izgleda odvratno. YouTube-er se ubrzo nakon toga oglasio na svom story-ju, a objavio je i polusatni video u kojem objašnjava šta se zapravo desilo.

Baka je u svom videu govorio otvoreno, i sa razlogom kaže da ne bi trebalo da ga gledaju maloljetnici. Nakon što je na sva usta hvalio svoje sposobnosti u krevetu i rekao da je bio sa djevojkama “od 18 do 38” godina, on konstatuje da niko nema pravo da ga osuđuje, i da bi svaki muškarac uradio isto na njegovom mjestu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Problem je nastao u tome što je Baka priča o tome kako je u gostima u svom stanu u zloglasnom “Beogradu na vodi” imao dvije djevojke, koje su mu rekle da imaju 18, odnosno 17 godina. Kako on kaže, zato se odlučio da spava sa ovom starijom, jer nije želio da se petlja sa maloljetnicom, pošto za to može krivično da odgovora. Baka ističe da je tek kasnije saznao da su ga njih dvije slagale, odnosno da su njih dve zapravo tek napunile 16, odnosno 14 godina!

U svoju odbranu, YouTube-er kaže da to nikako nije mogao da pretpostavi, jer na osnovu njihovog izgleda je i mogao da povjeruje u tu priču. On navodi da i dalje ima namjeru da prihvata od spava sa tonom djevojaka, ali navodi da će od sad morati svakoj od njih da traži ličnu kartu! Baka kaže i da je u prošlosti zbog toga snimao razgovore sa djevojkama koje ne poznaje, a sve da poslije ne bi mogle da ga tuže. Šta će dalje biti ostaje da vidimo, ali youtube-er je najavio da će pokretati tužbe kako bi zaštitio sebe!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poslije svega, danas se oglasio se i na Twitter-u objavivši ovo:

-Račun u prodavnici mi je bio 2004 dinara. Slučajnost? – napisao je “Baka”, očigledno aludirajući na godište djevojke.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)