Nakon osam mjeseci “veze” bodybuilder zaprosio lutku

Yury Tolochko, glumac i bodybuilder, postao je poznat javnosti zbog veze s plastičnom lutkom Margo, a uskoro će je i oženiti.

On Margo tretira kao pravu ženu, a u vezi su već osam mjeseci. Nedavno ju je odveo i na plastičnu operaciju kako bi stekla više samopouzdanja. Kako kaže nesigurnosti kod Margo je primijetio nakon javnog nastupa.

“Počela je razvijati komplekse. Kad sam je na fotografijama predstavio svijetu, bilo je puno kritika i ona se počela osjećati nesigurno, pa smo se odlučili za plastičnu operaciju. Jako se promijenila. U početku je to bilo teško prihvatiti, ali kasnije sam se navikao”, kazao je Yuri za New York Post.

“Ne može sama hodati, treba joj pomoć. Margo ne zna kuhati, ali voli gruzijsku kuhinju. Njeno najdraže jelo je khinkali. Tvrdi da je u njoj nježna duša.

Tolochko vodi Instagram stranicu za Margo na kojoj objavljuje njihove zajedničke fotografije. Čak tvrdi da joj je pronašao i posao konobarice u lokalnom baru, što je priličan podvig s obzirom na njezina fizička ograničenja.

Datum vjenčanja još nije javno objavljen.

https://www.instagram.com/p/B-FNAT0JkGX/?utm_source=ig_web_copy_link
Prethodni članakKrizni štab u FBiH donio novu naredbu: Primjena počinje u nedjelju
Sljedeći članak10 godina spašava i premješta pčele, ovako nešto nikad nije vidio (VIDEO)