Nakon pada s petog sprata: Maloljetnica vitalno ugrožena i prevezena u Banja Luku

p 9

Sedamnaestogodišnja maloljetna djevojka, srednjoškolka, teško je povrijeđena u subotu naveče pri padu s terase na petom spratu zgrade u bijeljinskom naselju „Intergaj“.

Ona je tom prilikom zadobila frakturu karlične kosti, a povrijeđena su joj i dva kičmena pršljena, potvrdila je pomoćnik direktora bijeljinske bolnice Nela Mitrović.

Djevojka je nakon medicinskog zbrinjavanja u bijeljinskoj bolnici transportovana na Univerzitetsko – klinički centar RS u Banjaluci, gdje će biti nastavljeno njeno liječenje. Maloljetna djevojka je u bijeljinsku bolnicu dovezena oko ponoći u subotu. Bila je svjesna i pokretna.

Nakon pregleda utvrđeno je da ima više preloma, te da je njen život vitalno ugrožen i zbog toga je transportovana u Banjaluku.

U naselju „Intergaj“ nismo mogli dobiti bilo kakvu pouzdanu informaciju o ovom slučaju.

Od djevojaka koje žive u naselju saznali smo da se, najvjerovatnije, radilo o iznajmljenom stanu za organizoavnje maturskog slavlja, te da postoji više pretpostavki koje su mogle dovesti do pada djevojke s terase stana u potkrovlju zgrade.

– Možda je izašla na svjež zrak, možda se tom prilikom onesvijestila i izgubila kontrolu. Ništa drugo vam ne mogu reći o tom slučaju- rekla nam je kratko jedna od stanarki ovog naselja.