Portal 072info

Nakon političkih prozivanja, Robijaši objasnili “čiji” su: Da se ne lažemo, mi smo…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Udruženje građana Robijaši koje podržava zenički Čelik objavilo je danas saopštenje nakon što se posljednjih dana dovodilo u vezu sa određenim politikama. Saopštenje prenosimo u potpunosti.

Poštovani posjetitelji naše stranice, Ovim putem se oglašavamo kako bismo upozorili na dalji razvoj situacije. Znamo svi da je izborna godina i znamo koliki je fokus na nama i našem radu, s tim u vezi imamo potrebu da kažemo da Robijaši nisu “ničiji”. Naše udruženje bi voljelo ovim putem da skrene pažnju na bilo kakvu političku samopromociju preko NK Čelik, te molimo kandidate da ne koriste našu Svetinju za svoju promociju. Kako smo skretali pažnju na prethodnu i sadašnju vlast, tako ćemo skretati i na buduću, jer kad to ne budemo radili, naša će misija biti na braniku propasti. Onog momenta kad nas kupe, zatvore ili ubiju, znajte da je posljednji pokret buntovnika u ovom gradu umro. Mi smo apolitično udruženje u zemlji gdje moraš biti “nečiji”. Takvi ćemo i ostati. Jesmo i mi nečiji, da se ne lažemo, mi smo SVOJI. Mi imamo jedni druge, a naše drugarstvo i ljubav prema ovom klubu i gradu nas održava živima.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Svjesni smo isto tako da se u ovom sistemu ne može ništa završiti bez politike, ali ne mora ni politika biti dio svega značajnog. Jednostavno, ne mora.

S poštovanjem, UG “Robijaši 1988” iz Zenice

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 61
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

NK Čelik: Zabranjujemo korištenje simbola i imena kluba u predizbornim kampanjama

072info.com

Od Čelika dva igrača potražuju ukupno 130 hiljada KM

072info.com

Čelik gazi sve pred sobom, Robijaši velika podrška

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6