Nakon poraza od PSG-a: Supruga Barcelonine zvijezde napravila haos u svlačionici

Nakon poraza od PSG-a: Supruga Barcelonine zvijezde napravila haos u svlačionici

U svlačionici Barcelone nakon poraza od PSG-a se odvija prava drama, a, prema pisanju “Marce”, glavna zvijezda je Sara Arfaui (Arfaoui), supruga Ilkaja Gundoana (Ilkay Gundogan). 

U tekstu objavljenim pod naslovom “Gundoanova žena raspiruje kontroverzu u svlačionici Barcelone: ​​rat unakrsnih poruka”, opisani su svi događaji nakon poraza Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka. 

Njemački fudbaler je bio razočaran, a i indirektno je prozvao Ronalda Arauha (Araujo), koji je dobio crveni karton pri rezultato 1:0 za Barcelonu (3:1 ukupno).

– Jako sam razočaran koliko smo im lagano sve dopustili. Ja bih u takvoj situaciji uvijek radije pustio igrača da ide 1 na 1 s golmanom ili čak i da zabiju gol – rekao je Gundoan.

Takva poruka nije najbolje sjela Arauhu, ali ni Francuzu Žilu Kundeu (Jules Kounde) i Serđi Robertu (Sergi), koji su poručili “da uvijek pobjeđuju i gube kao tim”. 

Na to je reagirala supruga Gundoana. 

– Ovaj čovjek krvavo radi. U fudbalu razmišlja samo kako da bude bolji i uvijek daje sve za ekipu. Njegov mentalitet je treble mentalitet – napisala je mankeneka, aludiravši na njegovo osvajanje trostruke krune sa Mančester sitijem prošle sezone. Uz to je stavila i smajli, kojim je poručila saigračima svog muža da zašute.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS