Nakon prijetnje Staniji da će je ubiti, Kristijan se pokajao i poručio samo jedno!

2228763 1956777 foto01news1damirdervisagic edit ls 750x500 3

Zbog jedne izjave Kristijana Golubovića na račun Stanije Dobrojević, kada je javno rekao da će je ubiti, podigla se velika prašina.
Novinari su ga odmah upitali za ovu skandaloznu izjavu. Golubović je iznio svoje opravdanje:

“Spreman sam da platim sve posljedice, ako joj se desi. Može da se poveže, ali i ne mora. Istraga će da utvrdi. Ako je ona mogla meni da prijeti i da me blati, onda zamislite obične ljude kako šikanira i kako se ponaša. Mislim da dama, kako kaže za sebe, ne bi trebala tako da se izražava. I za mene nije problem da me pogodi i da ja moram da prijetim, ali kada je u pitanju moja porodica tu sam jako zaštitnički postavljen” – rekao je Kristijan.

Ipak, tu se nije zaustavio već je zatražio od nje i izvinjenje:

“Treba da mi se izvini javno i kaže: “Znam da nije tako, rekla sam u bijesu” i onda će da bude kao da ništa nije bilo. Naravno da se kajem, ja sam samo par puta u životu povrijedio žensko, ali žensko koje me je napadalo, pa sam uzvratio šljopu. Nikada pesnicom nisam udario žensko, taman posla. I bivša supruga je pucala na mene. Ja imam tu sudbinu da žene hoće smrtno da me rane. To je sve afekat – izjavio je Kristijan za crnim stolom.

Ostaje da vidimo kakva će Stanijina reakcija biti na ovu ispovijest Golubovića.