2331311 screenshot 12 ff 750x519 1


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Otkako je raskinula sa Voyageom, Breskvica dospela je u centar medijske pažnje. Ono što je sada privuklo veliku pažnju javnosti jeste transformacija mlade pjevačice.

Dok je bila u vezi sa Vojažom, Breskvica je imala stil “djevojke iz komšiluka”, a sada je promenila boju kose, stil odjevanja, i redovno se snima dok zavodljivo pleše. Ono što su mnogi primjetili jeste da je sada mlada pevačica mnogo provokativnija nego inače.

O njihovom raskidu fanovi i dalje raspravljaju. Mnogi i dalje vjeruju u to da je njihov raskid marketinški trik. Svojevremeno su se njihove komšije oglasile za medije i otkrile šta se dešava:

– Klinci non-stop dolaze ispred njihove zgrade i čekaju ih kako bi se uslikali sa njima i saznali šta se dešava između njih. Ovih dana smo vidjeli i kako se slikaju sa oboje, ali i kako razgovaraju sa njima da li su opet zajedno. Oni to ne negiraju, iako iz nekih razloga to ne žele i javno da potvrde. Njihovi fanovi bili su van sebe kada su čuli novosti, skakali su i grlili ih, a oni su se zadovoljno smeškali – rekle su komšije nedavno.