NAKON RASKRINKAVANJA: Tufekčić, vijećnica i urednica “Zenice danas”, završila u bolnici

C768EBFC B096 4ADE 9E8C 862FFE752E37

Emina Tufekčić, vijećnica i urednica lažne Facebook stranice “Zenica danas”, nakon što je doživjela neviđenu blamažu i raskrinkavanje da je lično ona nalogodavac gnusnih objava na pomenutoj stranici, završila je u Kantonalnoj bolnici Zenica, saznaje 072info.

Podsjetimo, naš portal u nedjelju je raskrinkao vijećnicu i nespretnu urednicu lažne Facebook stranice da je posredovala ili lično ona objavila fotografije maloljetnog djeteta, privatne fotografije sugrađanke sa ličnim podacima. Naime, na dostavljenim fotografijama ili koje je lično ona objavila, nespretna Tufekčić zaboravila je obrisati dio na kojem se vidi da je sve snimke zaslona načinila upravo ona.

Iste večeri, a nešto iza ponoći, Tufekčić je vozilom Hitne pomoći dovezena u Kantonalnu bolnicu Zenica. Vjerovatno vidno potresena činjenicom da je raskrinkano da iza brojnih objava u kojima se narušavaju ugled i čast brojnih sugrađana stoji upravo ona, Tufekčićki se zamantalo u glavi. Na sreću, njeno zdravstveno stanje, a nakon ukazane ljekarske pomoći, se stabiliziralo. 

Činjenica, upravo je na “njenoj” lažnoj stranici “Zenica danas” nastao tajac, tačnije u noći kada joj je pozlilo, da bi sa objavom sadržaja koji omalovažavaju, narušavaju ugled i čast, već nastavljeno dan kasnije kada se, vjerovatno, Tufekčić oporavila. 

B8D53DB0 E61B 4918 A912 9BB91DB20988
072info želi što skoriji povratak vijećnici u GV Zenica

Portal 072info ovim putem upućuje Tufekčićki iskrene želje za brzim ozdravljenjem i što skoriji povratak u Gradsko vijeće Zenica. 

Prethodni članakPredavala studentima dok je bila na bolovanju? Profesorica koja je zgrozila javnost u BiH zaposlena je u Ministarstvu zdravstva
Sljedeći članakAgencija za nadzor primila veći broj prijava: Osiguravatelji krše tarife i cjenike