Portal 072info

Nakon spektakla u zeničkoj Areni: Marija Šerifović se “davila” janjetinom!

Nakon što je sinoć spektakularnim koncertom zakucala zeničku “Arenu”, popularna Marija Šerifović bila je više nego oduševljenja kako je protekao cjelokupan koncert.

Ipak, najviše emocija izazvala je podrška publike od početka do kraja koncerta, ali i činjenica da je ispunila Gradsku arenu do posljednjeg mjesta.

Tako se brojnim fanovima obratila putem svoje Facebook stranice, kazavši da ne postoje riječi kojima bi se zahvalila svima koji su prisustvovali koncertu.

– Ne postoji reč kojom bih opisala zahvalnost koju osećam prema Vama. Arena u Zenici je sinoć bila mala da primi sve one koji vole moju muziku. Kao što sam i rekla, nikada vas neću izneveriti – napisala je Marija na svojoj oficijelnoj stranici.

Nakon više nego uspješnog koncerta, zajedno sa svojom majkom, uputila se na afterparty koji je trajao dugo u noć.

Kako saznaje Avaz.ba, Marija je izrazila želju da kraj svoje ovogodišnje koncertne turneje proslavi u restoranu “Kod Fehre”, gdje se rado fotografisala sa, kako kaže, na daleko poznatim vlasnikom.

Odlično raspoloženje, muzika uživo za koju su bili zaduženi popularni Nero i Ado, momci iz Zenice, brojne zvanice i ličnosti iz javnog života uživali su do sitnih sati.

Marija se, ipak, odlučila da ne zapjeva, ali je zato itekako uživala u pečenom mesu i janjetini.

Autor: D. PAŠALIĆ – AVAZ.BA

Podijelite članak
  • 516
    Shares