1D35DF88 68D2 4701 89C4 3B02D5AC28B7
AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Izdvojeno / Vijesti

Nakon što je javnost ostala ogorčena na dva videa koja su se pojavila na društvenoj mreži Facebook, a na kojima se vidi kako Mustafa Alajmović iz Breze, poznat po dugogodišnjim akcijama za prikupljanje novca svojoj supruzi Zehri, novcem časti klavijaturistu na jednoj zabavi, oglasio se i Mustafa Alajmović.

-Bez komentara. Video koji kruži o meni i mojoj porodici je toliko puta isječen, slike izvučene iz njega gdje na svaki mogući način sam pokušan da budem prikazan kao neko loš. Dobri moji insani, kako sam krenuo da radim i trudim se, borim, uvijek je bilo onih koji su mi tražili mahane – kazao je Alajmović.

Dodaje da su mu i ranije tražili mahane, a posljednja u nizu takva je da mu pokušaju izvući fotografiju iz kafića dok je pio sok od jabuke. Ne krije da je bio pozivan na vjenčanja i proslave. U nastavku pogledajte njegovo cjelokupno obraćanje:

I dok, dakle, Alajmović tvrdi da je video montiran, u nastavku pogledajte sporne videozapise i sami prosudite da li se radi o montaži ili je snimak autentičan: