jelena kk
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Popularna pjevačica ugostila je ekipu Espreso portala u svom novom domu.

FIXGEHALT

Velika zvijezda Jelena Karleuša otvorila je vrata svog doma za Espreso portal i iskreno govorila o karijeri, novom albumu, porodici, pokretanju novog biznisa kao i o nastupu na Music Week-u koji će pomeriti sve granice i definitivno obilježiti njenu karijeru.

– Pozivam sve medije, ali još bitnije, svu publiku da dođu u subotu, 28. avgusta, jer smo pripremili koncert za pamćenje. Ne samo ja, već i moje kolege, Edita, Senidah, Lexington bend… Biće pravi “diva šou”. Mnogo se trudimo, mnogo radimo, vježbamo, mnogo ulažemo jer je to jedan skup i kompleksan muzičko-scenski nastup koji treba da obilježi moje ime i karijeru i treba da napravi od Music Week-a parameter za kvalitet u šou biznisu. Radim ono što će ostaviti trag i uticati na moju karijeru. Publika od mene mnogo očekuje, ja sam napravila taj trend, ja ne mogu da napravim običan nastup – pozvala je Jelena publiku da dođu na Music week festival, pa otkrila da li će biti premijerno izvedena neka pjesma sa novog albuma:

– Ja sam želela da jednu pjesmu sa novog albuma promovišemo na festival, ali bi to dosta “okrnjilo” čitavu priču oko albuma. Imamo čitav medijski plan za novi album, nećemo da cjepkamo singlove, već ćemo pustiti čitav album. Pjesme su kakve ne očekujete od mene. Nema veze sa trendom, nema veze sa onim što se trenutno snima u Srbiji, pjesme će osvojiti publiku, a mene pokazati u novom svjetlu. Nova Jelena do sad neviđena, nema stare Jelene. Ima i novih i starih saradnika ima i stranih. Imam i saradnje sa velikm muzičkim zvijezdama, jedna je i Pablo Vitar, kao što već znate.

LIDER

Budući da je njen posao veoma naporan i da je potrebno mnogo truda i rada kako bi njen nastup izgledao baš onako kako su njen tim i ona zamislili, zanimalo nas je koliko njena porodica za to ima razumjevanja i da li bar u svom domu ima mira.

– Nema meni mnogo mira. Ja živim sa dvije djevojčice u pubertetu u kući, a i Duško je u životnom pubertetu tako je prosto rođen. Tako da meni nema ni u kući mira, ja sam karmički predodređena za životne drame. Navikla sam da funkconišem tako. Kada bi došlo do mirne vode, ja ne bih znala tu da se snađem. Život me je natjerao da budem borac – izjavila je Jelena za Espreso portal.

Popularna pjevačica je nedavno napunila 43 godine, ali nije bilo luksuzne rođendanske žurke koju smo navikli da pravi. Ona je za Espreso otkrila zašto nije obilježila ovaj rođendan kao što je prethodne.

– Nisam slavila rođendan. Došla sam poslije nastupa jako umrona i tako sam odlučila da sjedim u dvorištu pored bazena. Bili su tu samo najuži članovi porodice i prijatelji. Bukvalno sam se kupala čitav dan, uveče smo sjekli tortu i ja sam već oko 11 uveče bila u krevetu – izjavila je Jelena za naš portal, pa dodala da bi najviše voljela da za doček Nove godine ne radi već leži u krevetu:

– Ja bih najviše voljela da svake Nove godine prije ponoći mogu da legnem u krevet bez šminke u trenerci. Zbog korone smo imali jednu pauzu, koja mi je baš prijala. Ulijenili smo se svi, malo smo više jeli, tako da je vrijeme sada da se pokrenemo. Nadam se da će korona uskoro biti gotova, pa da živimo kao prije.

Jelena nije samo šoubiz mag i veliki umjetnik, već je i majka dvije tinejdžerke. Atina i Nika su već postale popularne, pogotovo na društvenim mrežama te se često govori o njima i o tome koja će naslijediti mamu. Jelena je otkrila koliko im ona u svemu tome pomaže, kao i kakve su djevojčice privatno.

– Sve Nikine zanimljive klipove sam ja postavila na društvene mreže i onda je to postal viralno. Ona nikada nije bilo za to, njoj je uvijek to bio blam, ali joj je poslije bilo drago kada je vidjela da se to ljudima dopalo, da je zaustavljaju kada šetamo da se slikaju sa njom. Atina je sa druge strane jako kreativna tiktokerka i to jako lijepo radi. Lijepa je i visoka na mamu, prava manekenka iako ima samo 12 godina. Esteta je, lijepo se oblači. Svaka ima svoju priču, one su rođene na isti dan, ali su potpuno različite, a ono najbitnije što treba da se kaže za moju djecu je da su lijepo vaspitane, nisu bahata i razmažena djeca, jako su skromne djevojčice, odlične učenice u školi, omiljene drugarice svojim drugovima… Obje imaju talenat za šuobiz – rekla je pjevačica ponosno o svojim kćerkama.
Jedna osoba sa javne scene je Jelenin veliki prijatelj, a to je Dragana Mirković. Zanimalo nas je da li je Jelena dobila poziv od nje da ode u Beč na njeno imanje, budući da nismo imali prilike da ih vidimo zajedno u Beču.

– Kod Dragane Mirković nisam nikada išla u Beč, ali sam dobila poziv da dođem puno puta. Nisam otišla jer sam ja jako autistična osoba i ne idem nigdje. Ali ja nju jako puno volim i u dobru i zlu sam uvijek uz nju – izjavila je Jelena o svojoj prijateljici i koleginici.

Budući da važi i za modnu ikonu, za ženu koja pomjera granice kako u muzici tako i u modi, interesantno je da još nije odlučila da napravi svoju modnu liniju.
– Ja bih mnogo voljela da napravim nešto što će biti ekstenzija moje karijere u tom pravcu, jer mi stvarno dobro ide u tom modnom smislu. Mislim da bih se jako dobro snašla i da bi to bila moja neka budućnost. Išla bih u dva smjera, jedan bi bio da visoku modu približim ljudima koji ne mogu sebi to da priušte, a drugi da pravim samo visoku modu koju može mali broj ljudi da priušti. I za sve i za nikoga – otkrila je Jelena.