Nakon tuče u centru Zenice: Poznat stepen povreda povrijeđenog Zeničanina

4F5A9D84 ADE0 439A A519 8D0D714B58BD
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U centru Zenice večeras je došlo do međusobne tuče više osoba, a tom prilikom jedna osoba je povrijeđena, ranije je izvijestio 072info.

Zahvaljujući brzoj intervenciji policijskih službenika, koji su u trenutku tuče patrolirali Bulevarom Ezhera Eze Arnautovića, te spriječili sukob koji su posmatrali brojni prolaznici i gosti obližnjih ugostiteljskih objekata. 

Iako je u tuči učestvovalo više osoba, iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) ističu da su prijavu o tuči između dvije osobe zaprimili u 21.25 sati.

ČITAJ JOŠ:  Zenička inspekcija u januaru izrekla kazne od 37.905 KM

-Došlo ie do međusobne tuče između H.K. i K.S. iz Zenice. Tom prilikom H.K. je zadobio povrede, usljed čega je prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica – kaže dežurni službenik u Operetivnom centru MUP-a ZDK.

Napominje da su povrijeđenom, nakon opservacije na Odjelu urgentnog bloka Kantonalne bolnice Zenica, konstatirane lakše tjelesne povrede.

-K.S. je priveden u službene prostorije MUP-a ZDK – ističu iz policije.

Mjesto incidenta i dalje je ograđeno policijskom trakom, a policija je, također, još na licu mjesta. 

ČITAJ JOŠ:  VOZAČI OPREZ: Evo gdje danas vrebaju radari
GODISNJICA
MARKETING