NALJUTILE GA NJEGOVE RIJEČI: Bosanski tiktoker ulazi u ring sa Bakom Prasetom

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Medin Kapetanović, poznati tiktoker ušao je u otvoreni sukob sa youtube-rom Bakom Prasetom. Sve je počelo tako što je Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase ružno govorio o donocaijama koje su se skupljale za zemljotresima ugroženu Tursku. Kapetanović je, revoltiran Ilićevim riječima, predložio MMA meč između njih dvojice, na koji je Ilić pristao.

-Sve je počelo sa njegovom objavom za tursku, na koju sam ja žestoko odgovorio i osudio istu! Bavim se tiktokom već godinu dana, sreli smo se u Banjaluci na dodjeli Oskara. Izazvao sam ga na meč u MMA kategoriji,on je pristao! 25.09.2023 je mec u Beogradu! Željko Mitrovic i Pink tv će uživo prenositi meč. Dogovorio sam i ulazak u Zadrugu u junu gdje ću da dobijam sve potrebno za trening za pripreme za meč. Očekujem laku pobjedu, jer je on napuhan i na steroidima samo. Visinom smo isti, on je oko 10 kg teži, ali ću to do septembra nadoknaditi. Imam iskustva u borilačkim spotrovima. Trenirao sam aikido i kikboks – govori za „Express“ Medin Kapetanović.

@prinzmedo #duet with @Besko #viral jebem ti majku! @bakaprase @bakaprase ♬ original sound – PUNAC 🐴

Da li će se njihova razmjerica okončati u ringu ili će se možda sukob nastaviti i u Zadruzi, ostaje nam da vidimo.  U svakom slučaju, kapetanoviću želimo mnogo sreće u borbi koja ga očekuje, jer su Bogdanovićeve riječi zaista bile neprimjerene.

Express