Portal 072info

Namjerno uplatili DOJAVU kako bi ga uhvatili na djelu, a potom ga locirali i … (VIDEO)

Tvrdi da ima sigurnu dojavu. Zna rezultat utakmice, reći će nam ga ako mu uplatimo sto eura. Namjerno smo uplatili kako bi ga uhvatili na djelu. A potom smo ga locirali. Pogledajte kako je reagirao.

Na profil čovjeka koji tvrdi da ima dojave za kladionice, poslali smo poruku. Nismo čekali dugo… za sat vremena dobili smo odgovor i pojurili u kladionicu. Naime nakon utakmice trebali bismo mu uplatiti još 150 eura jer ukupna cijena dojave je 250 eura!

Ništa lakše, jer za uplatu je dovoljno znati naziv nečijeg računa u kladionici.Naime, nismo dobili nikakvu garanciju da ćemo dojavu zaista i dobiti.
I ako se pitate kako itko pristaje na takvo što, znajte da se profili poput ovoga na koji smo mi uplatili….broje u tisućama…što potvrđuje da biznis funkcionira, odnosno da ljudi uplaćuju naslijepo.

Da, to vrijedi samo ako otvarate korisnički račun u kladionici.
Kod stvaranja računa putem interneta vjerodostojnost podataka koje unosite- nemoguće je kontrolirati.

Dojava je stigla dva sata prije početka utakmice.

Biznis ili zdravlje građana?! Do kada će u našoj zemlji to biti pitanje?

Maji i njezin suprug kontaktirali su čovjeka, koji im se javio putem facebooka…300 eura, koliko ih je tražio za dojavu- nisu imali…pa im je muškarac velikodušno dopustio da mu plate tek nakon dobitka.Pokrili su dugove, platili tu sretnu dojavu…i zakačili se za daljnje klađenje. Zarada je bila primamljiva. Brza i laka.

Uslijedilo je bolno otriježnjenje. Sigurna dojava shvatili su- uopće nije sigurna.

Utakmica na koju smo se kladili…počela je dok nismo mogli biti uz ekran.Igralo se tek prvo poluvrijeme. Kladili smo se u Austrijskoj ligi, Salzburg kao domaćin igrao je protiv Wolfsberga. Iako smo s predumišljajem uplatili novac, znajući da je riječ o prevari… sa znatiželjom smo pratili utakmicu.

Rekao nam je kako će prvo poluvrijeme voditi gosti, međutim- pobijedit će domaćin!
U tom je trenutku- stanje na terenu… bilo baš kako nam je rečeno.Domaćin Salzburg je trebao zabiti još jedan gol.

Tijekom utakmice dopisivali smo se s dojavljivačem. Uplatili smo 240 kuna, na koeficijent 32- trebali bi dobili gotovo 6 tisuća i 600 kuna.

Kladioničarskim žargonom- utakmica nije smijela pasti- odnosno završiti rezultatom drugačijim od onog na našem listiću.

Potpuno očekivano- izgubili smo.Tako je i bilo. Ujutro je osvanula poruka- kako ima novu dojavu..ovoga puta..100 posto sigurnu.

Pogledajte u VIDEU

 

Podijelite članak