Napad na mladića (23): ‘Oslijepio sam zbog batina’

dizajn bez naslova 2021 01 26t163019 240 1

Od toga dana ne vidim. Od posljedica batinanja sam oslijepio. Sjećam se kako su nas napali kada smo izašli iz kafića i počeli udarati. Mjesec i pol dana sam bio u komi, izjavio je pretučeni mladić

Na Općinskom sudu u Vukovaru u utorak je počelo suđenje četvorici mladića optuženih da su 27. kolovoza 2018. u središtu Vinkovaca brutalno pretukli Ivana Mikuljana (23) koji je pritom teško ozlijeđen, a od posljedica napada je i oslijepio.

Za napad na Mikuljana optuženi su Domagoj Culej, sin bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja, zatim Luka MiškulinDaniel Hodak i Gabrijel Ćekić.

Od toga dana ne vidim. Od posljedica batinanja sam oslijepio. Sjećam se kako su nas napali kada smo izašli iz kafića i počeli udarati. Završio sam u bolnici sam gdje sam na liječenju bio više od četiri mjeseca. Mjesec i pol dana sam bio u komi i imao sam četiri operacije – izjavio je Mikuljan novinarima 24sata.

Dodao je kako su mu liječnici kasnije rekli kako je slučajno ostao živ.

– Izašao sam iz bolnice kao slijep i s epileptičkim napadima koji su se u međuvremenu smirili. Napravili su od mene 100-postotnog invalida – ustvrdio je Mikuljan.

Prethodni članakTest ličnosti: Ono što prvo primjetite otkriva puno o vama
Sljedeći članakRadnici došli da mu isključe struju, on bacio bombu na njih