Portal 072info

Napadač Mladosti oženio se ljubavlju iz školskih dana

Bivši napadač Čelika, Viteza i grčkog Plataniasa , a danas nogometaš  i prvi strijelac Mladosti iz Doboja kod Kaknja Haris Dilaver jučer je rekao sudbonosno “da” svojoj djevojci i zaručnici Erni Bajramović.

Haris i Erna zabavljaju se još od školskih dana, te su svoju dugogodišnju vezu okrunili i brakom. Na vjenčanje u jednom zeničkom restoranu bili su brojni sportisti i sportski radnici.

Na svadbu su između ostaloga došli predsjednik Mladosti Mensur Mušija, sportski direktor Enes Bistrivoda, treneri Nermin Šabić i Ibro Rahimić, trener golmana u reprezentaciji Kenan Hasagić, predsjednik Sindikata nogometaša Aldin Džidić, nogometaši Aladin Isaković i Bojan Regoje i još mnogi sportisti.

Erna je kroz čitavu dosadašnju karijeru velika podrška Harisu, koji se svojim igrama u posljednjih par sezone profilirao u jednog od najboljih napadača Premijer lige.

Svi gosti su imali priliku da se dobro zabave i da mladencima požele dug, lijep i sretan život, a prisutne je do sitni sati zabavljao zenički “Pozitiva bend”. U jednom trenutku Dilaver je odlučio zapjevati svojoj izabranici, a mnogi su se oduševili njegovim glasom.

Podijelite članak