Napadnut poznati turski glumac

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Poznati turski glumc Altuğ Seçkiner koga imamo prilike gledatu u ulozi Kenana u seriji Elif koja se u programu OBN TV emituje radnim danima od 20 sati napadnut je sinoć na parkingu ispred tržnog centra u Ankari. AltuğA (Kenana) su napala trojica nepoznatih muškaraca oko 21 sat sa ciljem da mu otuđe autobobil. Ovu informaciju prenose danas turski portali i većina dnevnih listova a detaljnijih informacija o ovom incidentu nema.

Novinari su pokušali doći do odgovornih u policiji i produkciji za koju Seçkiner trenutno snima ali ni tamo nisu naišli na adekvatnog sagovornika. Potvrdu ove priče su jedino dobili od radnika tržnog centra koji je želio ostati anoniman zbog straha da ne izgubi posao.

„Da sinoć su njih trojica napali momka na parkingu dok je iz korpe prebacivao ono što je kupio u prtljažnik. Vidjevši šta se dešava odmah smo potrčali u pomoć ali su oni uspjeli da mu uzmu ključeve i odvezu se njegovim automobilom. Kada smo došli shvatio sam da se radi o našem glumcu. Molim vas ne pitajte me za detalje jer nam je naređeno da ćutimoo ovom incidentu dok policija ne odradi svoj posao. Sve se odgiralo u par minuta.“ispričao je momak koji je zaposlen vjerovatno u obezbjeđenju u tržnom centru.

Seriju Eelif u programu OBN TV možemo pratiti od ponedjeljka do petka u 20 sati.

GODISNJICA
MARKETING