Portal 072info

Napeta, strasna i dinamična serija HALKA u program OBN TV

Halka 1
????????????????????????????????????
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prije 20 godina dogodilo se ubojstvo a njegove okolnosti do danas nisu razriješene. Policija je zbog nedostatka dokaza zatvorila slučaj.

Međutim, kada nakon 20 godina u policijsku postaju stigne snimak ubojstva na kojemu se vide ubojice, policija odlučuje ponovno otvoriti slučaj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Glavni policijski inspektor odlučuje angažirati sina žrtve ubojstva, Kana, koji je završio u zatvoru još kao jako mlad. Njegov zadatak bit će da se infiltrira u redove organizirane kriminalne skupine bivših prijatelja i suradnika njegovog oca, koji su ga i ubili. On ni ne sluti kakve ga tajne tamo očekuju i što skiriva mračno podzemlje u kojemu vlada Halka.

Halka je turska špijunska drama autora Volkana Kocatürka u kojoj glume Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Nazan Kesal i Ahmet Mümtaz Taylan, glumci koji su publici u Turskoj poznati po ulogama u drugim projektima. Naslov se pokazao dvostruko gledanijim od svih ostalih špijunsko akcijskih serija na turskom tržištu. Inače, serije te tematike nisu tako česte na tamošnjim kanalima, pa je zbog toga ovo pravi biser TV programa u Turskoj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Seriju HALKA od 9. Spetembra u program OBN TV pratite radnim danima u 22 sata.

Podijelite članak
  • 14
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Isplivale fotografije sa snimanja serije “Melek” u Beogradu

072info.com

Serija Melek snimana u susjedstvu

072info.com

Mustafa Mert Koç- glumac za kojim lude dame

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)