Napravite sami srebrnu vodu: Evo za šta je sve dobra!

Srebrna voda, dobijena na navedeni način, vrlo je blaga. Koristite je za povremeno pročišćavanje organizma, za zaštitu organizma u vrijeme epidemije gripe…

Vodu iz česme sipajte u veću teglu i ostavite da odstoji preko noći, minimum osam sati.

Tokom prva 3-4 sata iz vode izlaze isparljive materije, a tokom sljedeća 2-3 sata talože se soli metala, piše Press.

Ujutro stavite u teglu srebrnjak ili srebrnu kašičicu, i ostavite ih da odstoje 24 časa.

Možete držati vodu i u posudi od srebra. Srebro efikasno čisti vodu od raznih mikroba.

Ovako dobijenu srebrnu vodu pijte dva puta dnevno, po 100-150 ml. Pijte je ujutro, na prazan stomak i uveče prije večere. Pijte je tokom dva meseca.

Ljekari preporučuju korišćenje srebrne vode za prevenciju gripa, bolesti organa za disanje, organa za varenje, stomatitis, infekcije uva, nosa i grla, cistitisa, upale oka, za liečenje alergija, trofičkih čireva, rana i opekotina. Takođe se koristi i za liječenje bruceloze, astme i reumatoidnog artritisa.

Stimulativno djeluje na rad krvotvornih organa, povećava broj limfocita i monocita, crvenih krvnih zrnaca i nivo hemoglobina.

Srebrna voda, dobijena na navedeni način, vrlo je blaga. Koristite je za povremeno pročišćavanje organizma, za zaštitu organizma u vrijeme epidemije gripe, itd.

Industrijski dobijena srebrna voda ima mnogo veći sadržaj jona srebra i treba je piti samo povremeno, u vrlo ograničenim količinama. Ako je stalno pijete, doći će do akumulacije jona srebra.

To stvara višak srebra u organizmu, koji dovodi do ozbiljnih metaboličkih poremećaja, depresije, letargije, sivila kože i drugih negativnih posljedica.

depo.ba