Portal 072info

Napravljen Program GO SDP BiH Zenica: U pet programskih oblasti identifikuje najveće probleme građana i nudi rješenja

F02C31AB CE5D 4AAA A67D CDBD57236778
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

GO SDP Zenica ovim sapštenjem želi upoznati javnost da je u proteklih 15 dana provela anketiranje na uzorku većem od 2000 građana Zenice u svim gradskim i prigradskim naseljima,te da je na osnovu obrađenih podataka iz ankete i dosadašnjeg rada i komunikacije naših vijećnika i aktivista sa građanima napravljen Program GO SDP BiH Zenica koji u pet programskih oblasti identifikuje najveće probleme građana i nudi konkretna rješenja.

Program GO SDP BiH pod sloganom „Za dostojanstvenu porodicu!“svojim najvećim dijelom tretira probleme sa kojim se susreće svaka zenička porodica i kao takav kroz konkretne prijedloge za njihovo riješavanje,sigurno predstavlja jedan od najboljih Programa koji  je SDP ponudio u Zenici. 

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Program je obuhvatio i u njemu je pobrojano više od 30 problema,teponuđeno preko 50 mjera koje tretiraju te probleme i način kako ih riješiti na osnovu pet naših najbitnijih programskih politika.Između ostalog,posebno vrijedi istaći da se na kraju Programa nalazi 10 prioriteta koje će budući vijećnici SDP-a provesti u sljedećem mandatu.

Osim Programa „Za dostojanstvenu porodicu!“ tim za izradu politika Socijaldemokratske partije je napravio i tri posebna dokumenta koja detaljno tretiraju ključne probleme građana Zenice  : nezaposlenost, stambeno zbrinjavanje mladih i oblast poljoprivrede.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

GO SDP BiH Zenica će Program „Za dostojanstvenu porodicu“,što je ujedno i naš lokalni izborni slogan, već danas ponuditi i poslati   nezavisnim kandidatima za gradonačelnika  Grada Zenice . Kandidat koji prihvati da realizuje naš program u slijedeće četiri godine, će dobiti podršku članova, aktivista i glasača Socijaldemokratske partije Zenica.

Do 01. oktobra će biti rok da se kandidati izjasne da li i u kojoj mjeri prihvataju naš ponuđeni program.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Predsjedništvo GO SDP BiH Zenica će nakon očitovanja nezavisnih kandidata za gradonačelnika Grada Zenice uraditi analizu i napraviti realnuprocjenu sa kojim kandidatom bi naš program mogao u najvećoj mjeri biti realizovan te,će sa tim kandidatom 08.10.2020. godine potpisati „Sporazum o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima u Gradu Zenici“što će biti prva programska predizborna koalicija na političkoj sceni u Bosni i Hercegovini.

Cilj nam je da za četiri godine na kraju mandata, građani Zenice  mogu na osnovu  realizovanih i nerealizovanih obećanja iz ponuđenog Programa,ocijeniti naš rad.

Podijelite članak
  • 3
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Stručnjaci o predizbornoj kampanji: Bezidejno, nekreativno, anahrono, smiješno…

072info.com

Povećan broj zaraženih, idu izbori: Kako će se građani morati ponašati na biračkom mjestu

072info.com

CIK i tužilaštva u BiH odlučni u sprečavanju izbornih zloupotreba

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6