Portal 072info

Napustila crkvu kako bi postala striptizeta

20200929190148 623838
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pastorica Nikol Mičel napustila je crkvu kako bi postala striptizeta i prikupila je hiljade obožavalaca koji plaćaju da bi vidjeli njene obnažene fotografije i snimke.

Majka troje djece Nikol (36) rekla je da je uvijek željela da postane erotska plesačica, ali odgojena je u strogoj baptističkoj porodici koja joj je prigušila snove. Kasnije je odlučila da napusti crkvu i počela se baviti striptizom i erotskim plesom.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Nikole redovno objavljuje provokativne fotografije na Instagramu gdje je prati više od 42 hiljade ljudi, ali ima i uspješan račun na platformi OnlyFans, gdje ljudi plaćaju za njene eksplicitne fotografije i snimke.

Nikole se udala i postala pastorica, a kaže da je njena porodica taj čin vidjela kao buntovni jer u njihovim očima “žena je za kuhinju i čuvanje djece”. Ali, kada su se Nikol i njen sad već bivši suprug pridružili evanđelističkoj megacrkvi u St. Polu u Minesoti, kaže da je “imala epifaniju koja je dovela do odluke koja joj je promijenila život.”

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Kaže da je ta crkva bila otvorena prema rodnoj ravnopravnosti u sklopu vjere i 2016. počela je preispitivati vlastitu seksualnost nakon što je otišla na pozorišnu predstavu orijentisanu na LGBT zajednicu. Dodaje da je tad otkrila da je biseksualna i panseksualna.

“Znala sam da ću, otkrijem li svoju neobičnost, izgubiti sve jer crkva nije dobrodošla prema queer ljudima”, rekla je.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Kaže da nije željela živjeti dvoličnim životom pa je zauvijek napustila crkvu.

Nikol, koja se u međuvremenu preselila u Los Anđeles i razvela od supruga, kaže da je sretnija nego ikad.

“Svaka osoba ima pravo izraziti se na bilo koji način koji joj se čini dobrim, a meni je ovo dobro. Moja je seksualnost nevjerojatno ljekovita i sveta. A kad je podarim ljudima, to ih blagosilja”, rekla je Nikol.

View this post on Instagram

“I have to become so fucking rich because I have so much money I want to give away." This was one of my main motivations in getting rich/er. And it's true. There is so much money I want to give away (what I give now is amazing but I want to give even more!), so many lives to empower, so many generations to impact, and a legacy to create. Money has the power to heal, transform, and uplevel the lives of generations to come, and I am here to do just that. I am here to give wealth a good name. Everyone who steps into my orbit knows what I mean. Spend 5 minutes with me and you'll leave feeling so pumped up, so alive, and so unstoppable, that your life will never be the same. And I don't say that lightly. When you meet someone who is so free, so empowered, so grateful, and so alive, you immediately want what they have. Because you know that kind of presence, energy, and power doesn't come from some external source. It comes from the infinite, invisible, eternal source itself, and it's fucking contagious. The same is available to you. You CAN have your dreams come true. You CAN land your dream job. You CAN make a shit ton of money. You CAN become the star you were born to be. Hold that vision. Do the inner work. Put powerful support in your corner. AND YOU WILL FUCKING MAKE IT. There is no way but up. There is no choice but to succeed. There is no option but to make it. When you have that kind of resolve and one-of-a-kind support in your corner, you will be blown away by how fast your dreams come true. In my circle, we don't mess. We rise to the occasion. We get clear on our vision. We put support in place. And we manifest the shit out of our dreams. We do.not.stop. This is the circle you want to be in. This is the energy you want to partake in. This is the momentum you want in your corner. It's time for you to rise. And I am here to take you to the top. Work with me 1:1 or join my mastermind. Links in my bio.❤️ 📸: @trudgephoto

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole) on

Podijelite članak
  • 11
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6