Narod i Pravda Zenica u službi građana

Pozivamo sve građane Grada Zenice da, ukoliko su u potrebi ili poznaju nekoga kome je potreban prevoz namirnica, lijekova ili drugih potrepština, nam dostave spisak potrebnih stvari i novac, a mi ćemo u što kraćem roku dostaviti tražene namirnice na njihovu adresu.

Novonastala situacija zahtijeva od svih građana Zenice da se zajedničkim snagama, a svako u skladu sa svojim mogućnostima, izborimo sa svim nedaćama koje nam se nađu na putu.

Također, pozivamo sve građane Zenice da se pridržavaju uputa koje je izdao Krizni štab Federalnog ministarstva zdravstva, kao i ostale instance države Bosne i Hercegovine, kako bi smo, u što kraćem roku, zajednički prebrodili ovaj veliki ispit za čovječanstvo.

Možete nam se javiti u inboks ili pozivom na sljedeće brojeve:

Elvir Mujčić – 062 201 689
Hatidža Šarić-T. – 062 907 799
Adisa Đulan – 062 931 491
Dejan Nikolić – 061 584 824
Amra Šišić – 060 340 62 37
Harun Čolić – 061 362 290
Hazim Nadžaković – 063 390 766

Važna napomena: Isključivo zvati na navedene brojeve telefona i javljati se samo na ovoj facebook stranici za ponuđene usluge. Samo navedene osobe u ovoj objavi predstavljaju Narod i Pravdu u ovoj akciji i niko drugi. Po dostavljanju artikala na vašu adresu, predstavnici Naroda i Pravde će vam dostaviti račun za dostavljenu robu, a istu ćete zajedno pregledati na licu mjesta. Predstavnici Naroda i Pravde koji budu uključeni u ovu akciju će se pridržavati svih preporuka Kriznog štaba federalnog ministarstva zdravstva i nositi će svu potrebnu zaštitnu opremu prilikom sprovođenja ove akcije.