NAŠ GILE JE NAJBOLJI U HISTORIJI “ZVEZDA GRANDA”: Ima više pregleda od najpopularnijih hitova, a nadmašio je i originalnu verziju pjesme

NAŠ GILE JE NAJBOLJI U HISTORIJI “ZVEZDA GRANDA”: Ima više pregleda od najpopularnijih hitova, a nadmašio je i originalnu verziju pjesme

U najpopularnijem takmičenju u regionu, “Zvezdama Granda”, svoje karijere započeli su brojni uspješni muzičari. Na velikoj sceni u dosadašnjoj historiji najpopularnijeg muzičkog programa predstavile su se hiljade takmičara.

Neki od njih nisu zadovoljili kriterijume žirija i publike, dok su drugi uspJeli da impresioniraju sve i istaknu se u grupi talentovanih pjevača i pjevačica koji su dIo ovog programa.

U toku jedne decenije emitovanja takmičenja vidjeli smo brojne izvedbe koje su izazvale divljenje publike i žirija i koje su uspele da probude intenzivne emocije svih koji su pratili ove nastupe.

U seriji izvanrednih izvođenja pjesama izdvojio se nastup Amara Gileta iz 2013. godine.

Amar Gile predstavio se publici prije deset godina na velikoj sceni, a svojim vokalom oduševio je sve, te je u sezoni 12/13 proglašen pobjednikom. U toku takmičenja pjevač je izveo popularni hit Peđe Medenice „Imam ljubav ali kome da je dam“.

Ovaj njegov nastup važi za najbolji u historiji „Zvezda Granda“ sudeći prema podacima sa Jutjuba. Pomenuta izvedba broji preko 79 miliona pregleda, čime je ovo najgledaniji nastup takmičenja, a premašio je i originalnu verziju pjesme našeg popularnog muzičara.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE