Nasljednica Harisa Džinovića pokazala u čijem društvu sada provodi vrijeme

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Đina Džinović, kćerka Harisa i Meline Džinović nakon pompe i drame koja se desila nedavno, a tiče se odnosa s poznatim pjevačem Voyagom, povukla se iz javnosti ali je ipak nastavila da kači storyje na Instagramu u kojima otkriva detalje privatnog života.

Nasljednica legendarnog pjevača i dizajnerice veoma je popularna na mrežama i prečesto možemo vidjeti kako izgleda njena svakodnevnica i u čijem društvu uživa. Budući da se druži sa poznatim facama mlađe generacije, nimalo ne čudi činjenica da je njena intima toliko u fokusu i da su fanovi gladni informacija koje se tiču njenog ljubavnog statusa.

Đina Džinović ovih dana našla je novo društvo i poznata imena zamjenila kućnim ljubimcem u čijem društvu uživa. Riječ je o njenom mačku kojeg ima već.  Nasljednica Džinovića dodala je i interesantnan komentar uz sliku koji je glasio „ne da da ga ljubim“ i nasmijala fanove.

Kada je privatan život mlade ljepotice u pitanju, sigurni smo da se za njen poljubac mnogi otimaju, a kada ćemo saznati ko je sretnik kojeg će nasljednica Džinovića poljubiti u javnosti, ostaje da se vidi.

Azra.ba

GODISNJICA
MARKETING