NASPI GORIVO I OSVOJI ULAZNICU: Benzinske pumpe ALMY također plavo-žute (FOTO)

20131011_140530

Kako je gotovo cijela Zenica, na čelu sa njenim ulazima u grad, obojena u plavo žute boje, te stičete dojam kako zaista dolazite u ‘Zmajevo gnijezdo’, najpovoljnije benzinske pumpe ‘Almy’ također su odlučili i ovaj put podržati naše ‘Zmajeve’.

Mnogima je poznato kako upravo turistička agencija ‘Almy Travel’, a koja je također u sklopu ALMY GROUP-a, organizuje odlaske vjernih navijača naše reprezetnacije kada je riječ o gostujućim utakmica u skladu sa ekonomskom situaciju i mogućnošću Bosanaca i Hercegovaca. Upravo takav čin veliki je gest od strane ove kompanije sa tradicijom, tako veliki broj navijača ima priliku otići i biti dvanaesti igrač naše reprezentacija na gostujućim utakmicama.

Danas, kada je Zenica preplavljena navijačkom euforijom i bojama naše zastave i oni su također odlučili dati svoj dio ovoj plavo-žutoj groznici, te su dekorisali svoje benzinske pumpe ponosnim bojama naše zastave a koje će večeras Zmajevi na Bilinom Polju braniti.

Kako to izgleda prizor na benzinskoj pumpi ‘Almy? kojim su oduševljeni mnogobrojni gosti koji pristižu u Zenicu pogledajte u fotogaleriji. Ovaj gest još jedan je od pokazatelja kako je spoj uspješnog i dugogodišnjeg poslovanja ove firme upravo kvalitet, povoljnost, cijena, inovativnost i tradicija.

Ono što je također iznenadilo sve Zeničane jeste gest koji je objavio Almy na svojoj oficijelnoj stranici a radi se o slijedećem:
Prva osoba koja svrati na benzinsku pumpu Almy Zenica 2 (pumpa sa desne strane na ulazu u Zenicu iz pravca Doboja) i naspe ma koliku god količinu goriva dobit će kartu za utakmicu BiH- Lihtenštajn. Samo treba još da kaže da želi GRATIS KARTU za utakmicu (kao dokaz da je procitao/la post). Stoga, požurite u plavo-žutu čaroliju po gorivo i ulaznicu.

[flagallery gid=41]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE