Portal 072info

Nastavlja se potraga za tijelom Amara Kozlića, sprema se i ‘jača’ akcija

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Timovi pripadnika Specijalne jedinice MUP-a Zeničko-dobojskog kantona i šesti dan nastavljaju potragu za Amarom Kozlićem, nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je automobil s tri mladića sletio s magistralnog puta Vitez – Lašva.

Brojni pripadnici Specijalne jedinice policije MUP-a ZDK-a su prethodnih dana po nepovoljnim vremenskim uvjetima pokušavali pronaći nestalu osobu, ali nisu imali uspjeha, te potragu nastavljaju i danas.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Danas se uz pojačani tim ljudi potraga nastavlja. U slučaju da bude bezuspješna, od ponedjeljka planiramo jaču akciju u kojoj će biti uključeni rafting klubovi iz Srednjebosanskog kantona”, rekao je za Radiosarajevo.ba Senaid Hasić,komandir Specijalne policijske jedinice Zenica.

Posljednjih dana su ronioci na temperaturi vode od 4,5 stepena celzija, u otežanim uvjetima zbog brzog toka Lašve, na ovom “kanjonskom dijelu vodotoka”, i zamućene vode u više timskih turnusa, nažalost, bez uspjeha pretraživali dno rijeke i drveće koje raste u njoj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na mjestu nesreće dubina je bila i viša od tri metra i zbog toga je ovo mjesto još jednom pretraženo.

Podsjećamo, 8. februara je u naselju Janjići kod Zenice obavljen ukop dvojice nastradalih mladića Huseina Delića i Almena Begovića, koje su pripadnici Specijalne policije pronašli u automobilu u Lašvi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Radiosarajevo.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)