Nastavljaju s gadostima: Braća Osmakčić objavili novi termin očeve sahrane

Podijelite vijest

Nakon što je prije nekoliko dana izbio skandal kada je otkriveno da je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca Franje Osmakčića, da bi rijaliti učesnik napustio Zadrugu i tim postupkom natjerao partnerku Viki Mitrović da izvrši kiretažu, počeli su da isplivavaju jezivi detalji morbidnog slučaja. Išli su do te mjere da su htjeli da osujete novinare, te da je porodica i dalje lažno tvrdila da je otac zadrugara preminuo.

ČITAJ JOŠ:  Evo na koji način je Sarajlija Bilal Brajlović povrijedio nogu
Smrtovnica navodno preminulog Franje Osmakčića

Naime, prva situacija koja je izazvala zgražvanje je zakazana sahrana koja se nikada nije dogodila, kao i bizaran potez pravljenje umrlice živom čovjeku, za kojeg je Marko lično potvrdio u lajvu prije nekoliko dana da je živ, ali porodica nije tu stala.

U subotu je na mejl adresu nekih medijskih kuća stigao jeziv i sramotan mejl od Markovog brata, Maria Osmakčića, koji i dalje povrh svega otkrivenog od strana novinara, nastavlja da obmanjuje javnost da im je otac preminuo, te da je sahrana koja je trebalo da bude održana u ponedjeljak, odložena zbog medijske pažnje.

ČITAJ JOŠ:  Prvo oglašavanje Dejana Dragojevića nakon Aleksandrine javne prevare

– Poštovane dame i gospodo. Želimo da vam saopštimo da se sahrana u ponedjeljak odgađa, jer mi kao porodica ne želimo dodatnu medijsku pažnju. Mjesto sahrane će biti prebačeno u Zagreb, zbog papirološke administracije. Sahrana će biti u užem krugu porodice.

S poštovanjem, Mario Osmakčić – napisao je brat Marka Osmakčića u mejlu.

Express