Nastavnica 12-godišnjem dječaku pružila orali seks: Htjela da ga motiviše?! (VIDEO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

8b7ec3056328e31a480daa8be9fe1429

Majka šestogodišnjeg dječaka, nekada proglašena nastavnicom godine, sada nosi titulu najgore noćne more za roditelje. Iako Andersonova poriče optužbe, dječak je svjedočio o oralnom seksu koji je doživio sa svojom nastavnicom, pa je ona danas osuđena na 38 godina zatvora u Floridi

Nastavnica Ethel Anderson (31), koja je jednom učeniku kada je imao 12 godina pružila oralni seks, izjavila je da je samo željela da privuče pažnju dječaka, jer je bio sklon problematičnom ponašanju i ispadima bijesa.

Majka šestogodišnjeg dječaka, nekada proglašena nastavnicom godine, sada nosi titulu najgore noćne more za roditelje. Iako Andersonova poriče optužbe, dječak je svjedočio o oralnom seksu koji je doživio sa svojom nastavnicom, pa je ona danas osuđena na 38 godina zatvora u Floridi.

“Osjećao sam se kao da mi je djevojka i volio sam je, a ona je rekla da sam ja njen dečko i voljela me je. Pipala mi je noge, ljubila uši, vrat i radila tome slične stvari. Ljubili smo se jezicima”, izjavio je dječak (14) i objasnio da ipak nije želio da izgubi nevinost sa svojom nastavnicom i tražio je od nje da stane, ali ona to nije uradila jer ga je “jako željela”. Sve to se odigravalo u njenoj kući dok mu je držala privatne časove.

Andersonova tvrdi da nije seksualni predator i da ne predstavlja opasnost po okolinu, već da je dječak imao ozbiljan problem sa ponašanjem i ispade bijesa i kod kuće i u školi. Dodala je i da je njegova komunikacija sa roditeljima je bila loša, a njen cilj je bio da seksualnom terapijom privuče dječakovu pažnju, iako je to “uradila na neprimjeren način”. Kada je na suđenju suočena sa 230 strana na kojima su bile poruke koje je slala dječaku, rekla je da je to bila samo seksualna terapija kojom ga je motivisala.

“Ni bijesom i mržnjom ne mogu objasniti šta si oduzela mom sinu. Njegova nevinost je izgubljena zauvijek”, rekla je dječakova majka na suđenju.

“Ako želite da imate seks sa djetetom, onda očekujte zatvor”, rekao je sudija i iznio svoju presudu.

Kurir-info.rs