Nastavnica ošamarila dječaka u vrtiću

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Protiv profesorke engleskog jezika L. D. (46) iz Velikog Gradišta podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je nasred časa ošamarila dječaka (5) u prostorijama jednog vrtića u okolini Velikog Gradišta.

Kako Kurir saznaje, incident se dogodio 3. februara u selu u okolini Velikog Gradišta, gdje je profesorka bila angažovana da djeci drži časove engleskog jezika.

“Profesorka koja se sumnjiči da je počinila krivično djelo zlostavljanje i mučenje kritičnog dana 3. februara je u prostorijama jednog vrtića u selu kod Velikog Gradišta na nastavi na kojoj je bilo petoro mališana udarila dječaka starog pet godina”, kaže izvor iz istrage i dodaje:

ČITAJ JOŠ:  UŽAS: Prijavljeno silovanje u vrtiću

“Navodno mališan je na času, koji pojedini roditelji dodatno plaćaju kako bi njihova djeca naučila strani jezik, bio nestašan, pa ga je osumnjičena nastavnica pokušala da umiri, ali su stvari izmakle kontroli i opalila mu je šamar u predjelu lijevog obraza i donje polovine lijevog uha“.

Kako navodi sagovornik Kurira, osumnjičena je dječaku nanijela lake tjelesne povrede.

“Kada je dječak došao kući ispričao je roditeljima šta se dogodilo na nastavi i oni su ga odveli u bolnicu gdje su mu konstatovane povrede. Roditelji djeteta koje je pretrpjelo zlostavljanje slučaj su prijavili policiji u Velikom Gradištu. Predmet vodi Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu i saslušani su svi svjedoci, a ustanova koja je na ugovor zaposlila profesorku raskinula je saradnju s njom zbog svega što se dogodilo“, kaže izvor upoznat sa slučajem.

ČITAJ JOŠ:  UŽAS: Prijavljeno silovanje u vrtiću

Sagovornik objašnjava i da će protiv L.D. prijava ići u redovnom postupku i da nije lišena slobode nakon incidenta, te će se braniti sa slobode.

GODISNJICA
MARKETING