Nastavnica ostala trudna sa učenikom: ‘Bila sam pijana’

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nastavnica historije Amy Kupps veliku je popularnost doživjela onog trenutka kada je otkrila da izlazi samo sa oženjenim muškarcima. Tada je odlučila da razotkrije muškarce koji varaju, pa je tako podijelila rečenice koji oni najčešće izgovaraju dok su sa drugom ženom.

Da oženjeni nisu jedina njena ciljna grupa, dokazuje ova vijest, a to da je Amy sada otkrila da je trudna sa svojim bivšim učenikom. Kako je rekla, sve se dogodilo zbog odnosa na jednu noć pod dejstvom alkohola. Beba, kaže, stiže na jesen.

“Ludo je što ću imati bebu sa bivšim učenikom, ali isto se može dogoditi u bilo kojoj profesiji. Možda ću dobiti mnogo mržnje ako ovo podijelim sa svetom, ali ja sam dobra osoba i biću odlična majka ovom djetetu”, rekla je, ističući da nije shvatila da ima se*sualni odnos sa svojim učenikom.

ČITAJ JOŠ:  Ljevoruki ljudi bolji u krevetu

Inače, Amy je napustila posao prosvjetnog radnika onda kada se saznalo da ima profil na OnlyFans platformi, gdje objavljuje provokativne fotografije. Učenika, sa kojim će imati dijete, upoznala je 2016. godine, kada je on imao 16. Sada ima 22, na fakultetu je, ali njoj to ne smeta.

Ona je objasnila da je krajem prošle godine izašla sa prijateljima u klub, gdje je primetila da je mlađi muškarac sve vrijeme gleda. Nije shvatila da je riječ o njenom bivšem učeniku. Otišli su zajedno kući, proveli noć, a kada joj se ujutru obratio sa “gospođice Kupps”, znala je o kome se radi.

ČITAJ JOŠ:  Slovenija počela koristiti novi lijek za liječenje Covid-19

“Bila sam šokirana. Da budem jasna – nisam imala pojma da je on moj bivši učenik i da sam znala, ne bih otišla kući s njim”, rekla je, a nekoliko nedelja kasnije, saznala je da je trudna.

“Kada je test za trudnoću pokazao da je pozitivan, bila sam u šoku. Ja sam pobožna katolkinja, tako da abortus nije opcija za mene, iako podržavam pravo drugih žena da rade šta žele sa svojim tijelima”, rekla je Ejmi i istakla da se mladić uplašio kada je saznao.

ČITAJ JOŠ:  Serum protiv ugriza zmije dostupan u bh. prijestonici

“Rekla sam mu da ne mora da brine jer sam finansijski stabilna i ne želim vezu sa njim. Sama ću se brinuti o bebi i oboje smo bili zadovoljni što će svako da ide svojim putem. Njegova porodica nema pojma, bili bi razočarani. Ako u budućnosti bude spreman, dobrodošao je da upozna svoju bebu. Pred njim je mnogo dobrih godina u kojima treba da uživa. I ja sam uživala u 20-im”, objasnila je.

Nastavnica je već pokazala trudnički stomak, pogledajte:

GODISNJICA
MARKETING