Navedite ga da žudi za vama

Navedite ga da žudi za vama

Sigurno se pitate da li vas još uvijek želi baš kao i na početku veze. Iako on voli vas, i vi volite njega, ne dopustite da veza pređe samo u naviku. Isprobajte par trikova i budite sigurno da će vas željeti više nego prije.

Svi ponekad, a neki i malo češće želimo obožavanje, poštovanje i poneke džentlmenske manire od svog partnera, a više od svega želimo znati da li još uvijek osjeća istu privlačnost prema nama. Dobra vijest je ta da su naučnici otktrili da su muškarci ipak „ programirani“ za dugotrajnu požudu, a ne da vremenom gube interes. Jedino što djevojka treba da radi je da ulaže napor kako bi nakon nekog vremena aktivirala požudu u njemu, jer početna iskra u vezi neće trajati ako je zanemarujete. Upravo zbog toga otkrivamo vam sedam strategija koje će potaknuti njegov interes i natjerati ga da žudi za vama. Samo pripazite, jednom kad ih upotrijebite, možda ga se više nećete moći riješiti.

 1. Izgovorite tu jednu riječ koja ga izluđuje

Koliko god nadimci bili slatki, oni se ne mogu usporediti s žmarcima koji će proći njegovim tijelom kada seksi glasom izgovorite njegovo ime. “Već kad čuje samo to – to je za njega kao afrodizijak”, kaže stručnjakinja za govor tijela Eva Marx. “To pobuđuje njegovu požudu jer je poruka koju mu vi šaljete: ‘Ja razmišljam o tebi i o nikome drugome’, a muškarci to trebaju čuti – to je vezano za njihov iskonski poriv da potuku svu konkurenciju.” Međutim, ako samo izgovorite njegovo ime što je češće moguće, to neće upaliti. Vi to morate napraviti tako da to ima značaj. Ili isprobajte još jedan trik: njegovo ime izgovorite kroz prigušeni šapat, kako biste privukli njegovu pažnju.

2. Posegnite za ključevima u njegov džep

Lekcija je slijedeća: “Nikada ne podcjenjujte moć neočekivanog dodira”, kaže David Niven, autor knjige “100 jednostavnih tajni uspješnih veza”. “Samom stimulacijom njegovih živčanih završetaka kad on nije spreman za to, vi stvarate pozitivnu fizičku vezu koja ga ostavlja sa željom za više dodira.” Čak štoviše vaš dragi podsvjesno postaje ovisan o tim mini-trenucima uzbuđenja i žudi za njima kada niste u blizini. Od sada stalno tražite priliku da ga “slučajno” dodirnete. Na primjer, nemojte ga pitati da vam da ključeve… kliznite svojom rukom u njegov džep i polako ih izvadite. Nemojte ga zamoliti da vam doda sol… nagnite se preko njega i “očešite” se o njegovu ruku. Nemojte hodati pokraj ili ispred njega u prepunom baru… hodajte tik ispred njega i povremeno pritisnite svoju stražnjicu na njegove prepone..

3. Držite ga u neizvjesnosti

Zanimljiva stvar vezana za muškarce je ta da što im manje pričate o svom životu to su oni zainteresiraniji za vas. Dakle, koliko god možda vi želite s njim podijeliti pojedinosti o svojoj “ludoj” kolegici s posla, suzdržite se. “Istina je da su, ako se njega pita, te informacije suvišne i dosadne”, objašnjava Douglas Weiss,  američki psiholog i stručnjak za muško-ženske odnose. “Muškarci nemaju kapacitet za izdržavanje velike količine detalja. To je jedan od razloga zašto vam oni ne govore puno detalja o sebi i svom životu.” Kontrolišite svoje čavrljanje i otkrit ćete jednu zanimljivu stvar: što mu manje govorite, to će se on više početi interesovati za vas.  Zato mu radije bacite udicu, prvo mu dajte zaključak razgovora. Na primjer: “Dobila sam posao” ili “Vidjela sam tvog prijatelja”, a zatim prestanite govoriti i pričekajte. Dobit ćete njegovu pažnju i sada mu dozvolite da on iz vas izvuče detalje.

 4. Napravite male promjene za velike rezultate

Razlog radi kojeg će on ponovo izgubiti glavu za vama: muškarci registruju značajnije promjene u vašem izgledu, i to ih privlači. Povremene promjene će ga držati zainteresovanim. Sve manje promjene, jednostavno ne primjete. No, tu postoji “kvaka”: ako želite odmah privući njegov interes, promjena mora jako vidljiva. “Da biste aktivirali njegovu požudu, ta promjena mora biti očito odstupanje od svakodnevnog izgleda,” kaže poznati evolucijski psiholog David Buss. Kakva to promjena mora biti? Ne radi se samo o promjeni frizure – može se raditi i o promjeni garderobe, pospremite traperice i uskočite u suknje ili se odlučite za više pete.

5. Pohvalite ga na pravi način

Samo zato što muški ne “pecaju” komplimente, barem ne toliko često kao mi žene, ne znači da ne vole da im se pogladi ego. “Više od svega, muškarci vole osjećaj da su željeni i potrebni”, tvrdi Bernstein. “Kada muškarac čuje pohvalu od svoje partnerice, to mu potvrđuje da joj je privlačan, što dodatno utvrđuje i pojačava njegove osjećaje za nju.” Kod pohvala postoji poseban trik, što je specifičnija i posebnija pohvala (zbog koje se osjećaju jedinstvenim), to bolje. On će možda vaš kompliment naizgled ignorirati ili vam reći da pretjerujete, ali zapravo će uživati u svakoj sekundi i svakoj vašoj riječi.

6. Podsjetite ga na prijašnje dane

Prisjetite se prvih dana zaljubljenosti u sadašnjeg partnera. Što vas oboje podsjeća na to vrijeme? Prisjetite se toga i pronašli ste tajni recept za buđenje strasti. “Kad on osjeti nešto što povezuje sa zaljubljivanjem u vas, ta intenzivna, senzualna sjećanja aktiviraju pozitivnu fizičku reakciju i automatski stvaraju čežnju za vama”, kaže Bernstein. Da biste kod svog partnera probudili ovakva sjećanja i osjećaje, nanesite kap parfema koji ste nekad nosili ili posjetite omiljeno mjesto iz zajedničke prošlosti ili čak upriličite neki od svojih prvih dejtova. Često mu čak nećete morati ništa reći, sjećanje će biti toliko jako da će samo od sebe u njemu pobuditi stare osjećaje.

7. Odmjerite njegovu konkurenciju

Požuda funkcionira na bizarne načine. Primjerice, ako želite obnoviti strast koju vaš dragi osjeća prema vama, lukavo privucite pogled nekog drugog muškarca. “Muškarci postanu pažljiviji i obraćaju puno više pažnje na svoju partnericu, ako nju žele drugi muškarci”, ističe Buss.  Kako biste potaknuli njegov interes, vi pogledom odmjerite konobara ili uputite očaravajući osmijeh nekom od njegovih prijatelja kada znate da vas dečko ili suprug gleda. I neće škoditi da se malo više dotjerate kada znate da će tamo biti više muškaraca koji vam se mogu diviti. Sama mogućnost da vas drugi tipovi gledaju cijelu noć, natjerat će ga da cijeni činjenicu da je upravo on taj koji vas vodi kući. Samo pripazite s ovom taktikom, da ne pretjerate u flertovanju s drugima – ne želite da sve na kraju završi sa svađom. Budite diskretni i lukavi.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica