Navijači Liverpoola iz BiH prate finale Liga kupa u Zenici

U nedjelju 28. februara igra se finale engleskog Liga kupa, a navijači Liverpoola iz Bosne i Hercegovine, tačnije članovi oficijelnog fan kluba najtrofejnijeg engleskog kluba, odlučili su da prirede nezaboravno iskustvo za svoje članove.

Sa okupljanja prije tri godine
Sa okupljanja prije tri godine

Bit će organizovano zajedničko gledanje utakmice u kafiću Hennessy u Zenici, a pored toga će se održati i niz pratećih aktivnosti.

Glavna aktivnost pored same utakmice će biti nagradna igra, odnosno tombola, u kojoj će moći učestvovati svi prisutni, a cjelokupni doprinos od nagradne igre će ići za liječenje oboljelog Vedada Šabanovića. U objektu će također biti postavljene kutije za donacije tako da će svi posjetitelji moći doprinijeti humanitarnoj akciji. Nagrade će biti rekviziti LFC-a i LFC fan cluba Bosne i Hercegovine (dresovi, majice, šolje, olovke, privjesci itd.)

Ovo će ujedno biti i 13. oficijelno okupljanje navijača Liverpoola iz Bosne i Hercegovine, a pored toga su organizovali i regionalno okupljanje. Treći put dolaze u Zenicu u kojoj su upravo i proslavili zadnji trofej osvojen 2012. godine, rekli su nam iz LFC fan cluba BiH.