NAZVALA GA MUDŽAHEDINOM, ON NIJE OSTAO DUŽAN: Dejan Dragojević ponizio Milenu Kačavenda: Ti si jedna vucibatina

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Pobjednik prošle sezone “Zadruge”, Dejan Dragojević redovno komentariše mnoge situacije vezane za rijaliti.

On se sada sukobio sa kumom zadrugarke Ane Čurčić, Milenom Kačavendom, koja je postala javnosti kao Anina podrška. Milena je prva komentarisala Dejana, na šta je on riješio da joj odlučio da joj odgovori na svom Jutjub kanalu.

Dejan je pustio Mileninu glasovnu poruku koju je dobio, a onda opleo po Aninoj kumi.

-Dejana Dragojevića novopečenog mudžahedina moram da prokomentarišem. Kvazi musliman… Ogradila bih se, podržavam sve nacije i smatram da svako treba da se prikloni vjeri koju želi. Ali smatram da otkako je promijenio vjeru, desila mu se promaha u mozgu – čuje se na Dragojevićevom snimku.

Bivši zadrugar nije ostao dužan Mileni, te je potom na Instagramu napisao da je i ona saučesnik, ukoliko je šutila nad nasiljem koje je Ana trpila od Zvezdana Slavnića.

-Meni nije uvreda šta god da napišete, to je vaše neznanje. Ova žena je vucibatina. Kao bori se protiv nasilja, a prva si ti prikrivala nasilje. Dok je tvoja drugarica Ana bila vezana za radijator, bila maltretirana, ti to nisi prijavila policiji, nisi joj pomogla finansijski, nisi je zaposlila kod sebe… Mogla si da pomogneš na bilo koji način ženi koja je bila zlsotavljena, a zaštitnica se sada pojavila, pravila si priču… Gdje si bila kad je bila napolju pretučena? Šta je istina vi znate – rekao je Dejan.

-Svako ko zna, a prešuti nasilje nad ženom, je saučesnik. Milena je šutila godinama, a sada koristi njihovu nesreću za svoj marketing – napisao je on.