NBA igrač pretukao mladića usred protesta, objasnio je i zašto (VIDEO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Usred nasilnih protesta koji se u Los Angelesu danima odvijaju zbog policijskog ubistva Afroamerikanca Georgea Floyda procurila je snimka košarkaša J.R.-a Smitha na kojoj na ulici tuče neidentificiranu osobu.

Snimak je objavio sveprisutni TMZ, ali tek nakon što ju je Smith pustio u javnost na vlastitom Instagram Storyju kako bi objasnio šta se dogodilo prije nego je javnost vidi i donese vlastite zaključke.

Osoba koju je Smith na snimci nekoliko puta udario rukom i nogom bijele je rase, pa je košarkaš želio istaknuti da rasa nema veze s incidentom, kao i da incident nema veze s neredima izazvanima policijskom brutalnošću prema crncima.

“Samo želim da znate, prije nego što ovo s*anje vidite negdje drugo. Jedan od ovih malih, bijelih se*onja nije znao gdje ide i razbio mi je staklo na kamionetu. Ovo je u stambenom području, nema nikakvih dućana. Razbio mi je prozor, pa sam ga ulovio i isprašio mu gu*icu. Ovo nije zločin iz mržnje, nemam nikakvih problema ni sam kim niti iko ima problema sa mnom. Problem je u je***om sistemu. Ovaj se*onja mi je razbio staklo i isprašio sam mu gu*icu”, objasnio je Smith.

Naglasio je kako se incident dogodio u stambenom području kako bi se distancirao od nereda koji se odvijaju u mondenim dijelovima grada, u kojima su skupine demonstranata razbijale stakla na izlozima dućana, vandalizirale ih, pljačkale i palile. Zbog svega je u nekim dijelovima Los Angelesa na snazi policijski sat koji počinje od 20 sati.

Smith je u NBA ligi proveo 14 sezona, a najpoznatiji je kao saigrač LeBrona Jamesa u Clevelandu, u koji je došao 2014., istog ljeta kad se Kralj vratio iz Miamija. Zajedno su osvojili naslov prvaka 2016. godine. No nakon LeBronova odlaska u LA Lakerse u Clevelandu je postao višak i odigrao samo 11 utakmica prije nego što mu je prošlog ljeta raskinut ugovor. Iako od tada nije igrao, 34-godišnji Smith nije objavio kraj karijere.

NBA star J.R Smith beat up a suspected member of the terrorist group called Antifa for smashing out his car windows.

He said the man didn’t know where he was at so most likely he’s from out of state and traveled to LA to commit terrorist acts!

I DONT SEE ANYTHING DO YOU ?

Embedded video