Portal 072info

NE BACAJTE U SMEĆE! Da li ste znali da ove stare stvari sada vrijede čitavo bogatstvo?

Pripadate li možda onim ljudima koji nikad ništa ne bacaju? Imate li kutiju prepunu starih tehnologija koje jednostavno oklijevate baciti u smeće? Imamo rješenje za vas.

Razmislite o njihovoj prodaji na eBayu jer bi vaši stari mobiteli igre ili igraće konzole mogle vrijediti pravo bogatstvo.

Izvorni Nintendo Game Boy

gameboy

Game Boy koji se nikad nije igrao? Pa to je tragično. Ono što je također tragično je da “jadnik” koji je punih 25 godina čuvao ovaj uređaj u orginalnoj kutiji, sada na njemu može zaraditi preko 1.000 funti na eBay-u.

Apple iPod Classic 160GB

ipod-classic

Ovaj uređaj ne vrijedi onoliko koliko je vrijedio onda kada su novinski naslovi vrištali o novom iPad Classic, ali nedavno ukinuti iPod Classic i dalje drži dobru cijenu. Za svoj stari glazbeni player, sada možete dobiti 385 funti.

Prva generacija iPoda

ipod

Sa samo 5GB mjesta za pohranu podatka ovaj uređaj se danas smatra gotovo “smećem”. Međutim, pravo mjesto ovog iPoda je u muzeju, a za njega danas možete dobiti čak 2.995 funti.

Gran Turismo 5

gran-turismo

Ovo nije obično izdanje već izdanje s potpisom – “Signature Edition”. Potpisao ga je producent igre Kazunori Jamauchi. Postoje samo tri ovakva, a jedan se prodaje za “samo” 2.500 funti.

PS1 igre

ps1-igre

Evil Zone? Na eBayu se prodaje za 66,99 funti. Resident Evil:Director’s Cut se prodaje za 595 funti. Možda bi bilo dobro da provjerite imate i još koju staru igru u svojoj kutiji.

Nokia 3310

0368007.48

Svaki pravi hipster danas mora imati telefon s početka ovog stoljeća. Nokia 3310 je klasični mobilni telefon koji može satima trajati dok na njemu igrate igru “Snake”. Cijena? Samo 100 funti.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box