NE BI TREBALO: Šest najčešćih stvari zbog kojih žene osuđuju druge žene

Ne postoji dama koja misli da ne može druge popraviti svojom kritikom, naročito ako se radi o kolegici s posla ili prijateljici.

Catherine Zaleski nedavno je napisala tekst o tome kako joj je bilo potrebno da dobije bebu da bi napokon shvatila i razumjela ponašanje zaposlenih mama. Prije toga ona je kritizirala žene u uredu koje su imale djecu jer nikada ne mogu ostati na piće nakon posla.

“Pitala sam se što nije u redu s njima, iako su sutradan dolazile dva sata prije mene i mojih mamurnih kolega”, napisala je Catherine.

Ipak, sada kada je i sama majka, odlučila je progovoriti o tome koliko je pogrešno kritizirati druge žene zbog različitih životnih stilova ili stavova.

Pročitajte 6 kritika s kojima bi trebalo prestati već danas:

1. “Kakav davež”

U to vrijeme, kada ste bili gost na njenom vjenčanju, mislili ste – Zašto je toliko naporno i zašto je uopće bitno tko gdje sjedi na vjenčanju. Bitno je, sada znate.

2. Noćni izlazak i pretjerana konzumacija alkohola

Zaboravili ste da ste i vi nekada to radili?

3. Raskid ili razvod

Prije nekoliko godina, bili ste odlučni u stavu da ne bi trebalo trpjeti loše ponašanje partnera i da ga samo treba napustiti. Danas ipak shvaćate da postoji “50 nijansi sive” svake veze ili braka.

4. Jedenje kolača

Žene bi trebale jesti kolače kad god žele jesti kolače.

5. Opet kolači

Žene ne trebaju jesti kolače kad one ne žele jesti kolače, nije vaša stvar što netko drugi jede i da li će biti debeo zbog toga ili neće.

6. Brza udaja

Ni to nije vaša stvar, a vremenom ćete shvatiti da ne moraju sve odluke da budu racionalne.