Ne biste vjerovale, ali vaša intimna frizura mnogo govori o vama: Saznajte koji ste tip

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Intimna frizura odraz je osobnosti njezine vlasnice, a što otkriva o osobi koja je nosi saznajte u nastavku

Redoviti dio naše rutine o brizi tijela je i uređivanje intimnog područja. Intimna frizura odraz je osobnosti njezine vlasnice, a što otkriva o osobi koja je nosi saznajte u nastavku

1. Prirodna šumica

Vi ste snažna žena puna samopouzdanja i čvrstih stavova, a istovremeno skromna i ne želite privlačiti puno pažnje. Uvijek iskrena i izravna u komunikaciji. Volite prirodnu ljepotu i praktičnost prije svega te zbog toga ‘uređenje’ svog intimnog područja uvijek prepuštate prirodi.

2. Brazilka

Ne bojite se riskirati u životu i ponekad živjeti na rubu. Slobodni ste, sigurni, u svakom trenutku svjesni svog seksipila i volite ga dodatno istaknuti. Znate što želite i na koji način ćete doći do svog cilja.

3. Trokutić

Nikada ne slijedite trendove i kroz život kročite onako kako vama to odgovara. Dinamična ste žena koja voli promjene, ali i sigurnost. Iako ste na prvi pogled možda malo zatvoreni, zapravo se volite poigrati sa svojim seksipilom koji se često skriva iza vašeg intelekta.

4. Pista

Staloženi ste, umjereni, fokusirani i skoncentrirani. Primjer ste osobe koja nikada ne gubi kontrolu, snalazite se u nepredviđenim situacijama i zato se prijatelji obraćaju upravo vama kada trebaju dobar savjet. Provjerite zašto je pista trenutno jedna od najmanje popularnih intimnih frizura među muškarcima i ženama.

5. Poseban oblik (srce, munja etc.)

Vi ste komunikativna žena koja uživa u pažnji. Ljudi vas vole jer ste otvoreni i s vama je dobra zabava uvijek zagarantirana. Prava ste pustolovka, ne možete dugo biti na jednom mjestu i zato volite raširiti krila u potrazi za novom životnom avanturom.