Portal 072info

Ne dobivaš što želiš u vezi? Evo i zašto!

Neke žene se ljute na svog dečka jer im ne daje što žele, iako ni same zapravo ne znaju verbalizirati što je to • Ako znaš što želiš, a bojiš se to tražiti, naravno da nećeš to ni dobiti

MNOGE se žene žale kako u vezi jednostavno ne mogu dobiti ono što žele, ali rijetko koja zna zašto je to zapravo tako. Mi imamo odgovor na to pitanje – ako ne dobivaš od dečka ono što bi htjela, ovo su razlozi.

Ne znaš što želiš

Prva i osnovna stvar je znati što želiš, a ako ne znaš, jasno je da nećeš moći dobiti što želiš, zar ne? Neke žene se ljute na svog dečka jer im ne daje što žele, iako ni same zapravo ne znaju verbalizirati što je to.

Bojiš se tražiti što želiš

Bilo da je maženje nakon seksa, pusa koju želiš da ti pošalje u poruci ili nešto sasvim treće – ako znaš što želiš, a bojiš se to tražiti, naravno da nećeš to ni dobiti.

Indirektna si

Znamo da je neizravan pristup lakši pristup, ali on ne garantira uspjeh – ako znaš što želiš, kaži to jasno i glasno, i nemoj očekivati od dečka da postane detektiv.

Očekuješ da on zna što želiš

Možda bi i trebao, ali ako to ne dobivaš, možda nije loše da promijeniš pristup i napokon se izjasniš, bez okolišanja. Muškarci vole direktan pristup, i definitivno nam ne mogu čitati misli.

Podijelite članak