Portal 072info

Ne isprobavajte ovih pet situacija u seksu

Neke stvari u seksu rezervisane su samo za filmove za odrasle i nikako ne pale u stvarnom životu. Zato je bolje ne isprobavati ovih pet situacija…

1. Zubi i oralni seks

Oralni seks može da bude strastven za oba partnera, no muško spolovilo vrlo je osjetljivo na podražaje. S obzirom da je stisak zubima vrlo teško kontrolisati, tanka je granica između užitka i boli. Da biste muškarcu priuštili oralno zadovoljstvo, ostanite samo na usnama te izbjegavajte zube

2. Iznenadne igre prstićem

Kada se partneri dobro poznaju, seksualna komunikacija je vrlo jednostavna i lako je znati šta partner voli, a šta ne. No iznenadne i neočekivane promjene seksualnih pravila mogu biti poprilično neugodne. Igre s anusom mogu biti zanimljive i provokativne, ali one su većini muškaraca ipak pretjerane.

3. Grubi intimni stisak

Tokom seksa tijelom vladaju snažni osjećaji zbog kojih dodiri mogu da postanu vrlo čvrsti i strastveni. No muški intimni djelovi, posebno mošnja ne mogu podnjeti snažan pritisak i zato treba biti oprezan i umjeren. Snažan stisak mošnje u trenu može “ohladiti” muškarca i uzrokovati mu bol.

4. Igra s bradavicama

Ženama su bradavice snažna erogena zona, no čak i mnogim pripadnicama ljepšeg spola igra s istim tokom seksa nije ugodna. Bradavice kod muškaraca nisu toliko osjeljive. Grickanje i stiskanje za njih tako može da bude vrlo neugodno i bolno i zato je bolje preskočiti ovakav tip predigre. No nježni poljupci uvijek su dobrodošli.

5. Jezik u uši

Uzdasi i poljupci ušiju i oko uha jedan su od najstrastvenijih uvoda u predigru kako za žene tako i za muškarce. No ovaj filmski način podizanja strasti ima granicu koja se ne smije preći. Iako je ženski dah instant “dizalica” muške strasti, pretjerivanje s poljupcima i jezikom može postati neugodno i neprivlačno iskustvo za muškarca.

nezavisne.com

Podijelite članak