NE IZAĐU TRILERI: Hanad Džehverović priznao da pjeva narodnjake

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

U muzičkom takmičenju “Zvezde Granda, nema previše rokera, a za svakog od njih možemo reći da su se istakli po nevjerovatnom talentu i emociji koju prenose kada stanu na scenu.

Iako smo Hanada Džehverovića vezali isključivo za rok, takmičar je tokom gostovanja u emisiji “Zvezde Granda Specijal” pjevao i pjesme Kebe i Tamare Milutinović što je sve iznanedilo, a on je zatim i objasnio kako je njegov repertoar na nastupima raznovrstan.

Ja pjevam sve, obično počnem sa Dinom Merlinom, “Dugmetom”, “Lexingtonom” pa odem do “Južnog vetra” čak. Na primjer Sinan Sakić “Otvaram ti dušu” – rekao je Džehverović.

Voditeljica Sanja Kužet ostala je u šoku nakon ovog priznanja, a iako je izrazila želju da to čuje od njega molila ga je da to ne čini u takmičenju, i pitala kako se snalazi sa trilerima.

Ne izađu ti trileri kao kod mojih kolega narodnjaka, ali izađe dovoljno pristojno da se može slušati. Kažu da mi dobro ide – tvrdi Hanad koji svoj stil u takmičenju ne planira da promijeni.

U takmičenju neću to da pjevam jer ima ljudi koji to rade vrhunski, a ja radim vrhunski ono što pjevam, a to je rok, ali ako uđem u finale otpjevaću nešto od “Južnog vetra“- obećao je pjevač koji bez lažne skromnosti kaže da vidi sebe u top pet.

Grand