policija nocna
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 1, 2021 @ 18:40
KATEGORIJA: Crna Hronika
FIXGEHALT

Majka i kći iz Podravine uhićene su nakon što su se posvađale i počupale sredinom 10 mjeseca ove godine u obiteljskoj kući u Podravini.

NER FIT

Majka je kćeri ušla u sobu i prigovorila joj da leži cijeli dan.

“Ne možeš ležati cijeli dan, ne možeš besplatno biti pod mojim krovom, nemaš nikakve novce. I k…., tražiš si j….., stavljaš svoje gole slike na Internet”, vikala je majka na svoju kćer.

Na to je kći majci odgovorila: “Nisi ni ti ništa bolja, slikala si se i imala bogate ljubavnike. I ti si, k….., ništ koristi, pogledaj se kak si ružna, nitko te neće, mene si ostavila s bakom, a ti si se k…..”, vrijeđala je kći majku, piše Danica.hr.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Policija lišila slobode obje

Kći nakon toga krenula u hodnik kako bi nazvala hitnu i policiju, ali majka je odmah došla za njom te su se počeli međusobno naguravati. U jednom je trenu kći majku snažno povukla za kosu, nakon čega su prestale.

Policija je obje odmah uhitila te su prenoćile u policijskom pritvoru i drugi dan oko 15 sati puštene na slobodu. Sutkinja ih je kaznila s po 600 kuna (150KM)  zbog obiteljskog nasilja, ali ne moraju ništa platiti s obzirom da im se uhićenje računa kao dva dana iza rešetaka.

LIDER