Portal 072info

Ne povjeravajte im se ni u snu: Evo ko su najveći horoskopski ‘cinkaroši’

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pročitajte koji znaci umiju da čuvaju tajne, a ko je apsolutno neobazriv u tome.

Ovan 

Ako ste njemu, ili njoj povjerili tajnu, pazite da ih ne izbacite iz takta, jer će u tom trenutku vrlo impulsivno ispričati sve što ne treba, bez obzira ko se nalazi u vašem prisustvu. To ne rade iz zle namjere već im je zbog impulsivnosti često brži jezik od pameti, ali svakako vama to nije od koristi.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Bik

Stabilan je i uporan, ali Bikovima povjeravajte tajne samo ako znate da se slažu sa tim što ste im povjerili. U svim ostalim slučajevima, zadržite to za sebe. Sa čim god da se ne slaže on će vas ubijeđvati šta je pametno, a šta ne, da ne komplikujete sebi život. Zato je najbolje da ga prvo pitate šta misli o nečemu što ima veze s tim, pa tek onda da odlučite da li da mu povjerite tajnu.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Blizanci

Evo znaka koji je oličenje brbljivosti i zato im tajnu ne povjeravajte ni u snu. Čak i da nema potrebu da ispriča nekome svježe vijesti, izlajaće se sasvim slučajno, dok pije kafu sa osobom koja će priču razglasiti. Dakle, oprez pri pričanju tajni Blizancima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Rak

Poverljiv je i lojalan, ali ako ćete ga tom tajnom rasplakati ili učiniti sentimentalnim, ne progovarajte. Rak će vam ponuditi rame za plakanje, utjehu, zagrljaj, čaj, sve samo da vam pomogne. Sve u svemu, na Rakove možete računati, jer ako ste mu važni, nikada ne odaje ono što zna.

Lav

Tajne koje Lava mogu dovesti u iskušenje da se njima pohvali ili da se pred nekim dokaže, ne povjeravajte. A ako se radi o njegovom konkurentu, ili osobi koja mu nije simpatična, ovaj savez s vama oko tajne će biti jako zanimljiv. Ako može da vam pomogne da pobjedite nekog, tu je uz vas.

Djevica

Diskretna Djevica čuvaće povjerene informacije sve do trenutka vašeg udaljavanja od nje. Tada će početi s pričama i prebacivnjima šta su sve znali i ćutali o tome. Dakle, samo ako ste sa Djevicom dovoljno dugo u dobrim odnosima i planirate da ih nastavite, otvorite dušu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vaga

Oni su divni prijatelji, ali može se dogoditi da Vagu neka okolnost dovede na odmjeravanje razloga za ili protiv odavanja povjerene tajne. Dakle, iza njihovog šarma rijetko se krije krajnja povjerljivost. One rado šire priče svojih prijatelja, naravno, dobronamerno.

Škorpija

Tajna koja hoda je Škorpijino drugo ime. Kad bi ih stavili na najgore muke oni bi i tada ćutali. Oni najbolje razumeju tajne, jer ih i sami imaju u većim količinama. Vole mistiku, a kada se nešto oda, javno ispriča, ili sazna, gubi čar i to više nije to. Slobodno povjeravajte sve, čak i zavjere koje kujete, oni će vam čuvati leđa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelac

Da nije urođene pričljivosti Strijelca, oni bi bili sjajni prijatelji. Naročito ako se tajne odaju uz čašicu, ili flašicu razgovora, priči kraja neće biti. Može se dogoditi da misleći da im je neko drugi ispričao nešto, krenu vama da pričaju sve čega se sjete, u vezi svih osoba koje su im ikada nešto povjerile što nikako nije dobro.

Jarac

Oni su vladari iz senke, koji budnim okom otkrivaju tajne koje im i ne želite povjeriti. Jarčevi znaju kako da naprave ličnu korist od čuvanja tajne jer u zamjenu za njihovu diskreciju, recimo vi ćete im ugovoriti sastanak s nekim ko im je potreban za posao. Njihove finansije su najveća tajna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vodolija

Želite li da vam Vodolija bude čuvar tajne, morate imati krajnje ekscentričnu tajnu. U svim ostalim slučajevima, oni će se smijati vašoj potrebi da tu uobičajenu stvar smatrate tajnom. Na prvom okupljanju cijelog vašeg društva, ispričaće vašu tajnu uz gomilu duhovitih dosetki.

Ribe

S Ribama nema velikog rizika. One će povjerene tajne možda i zaboraviti, a i ako ih zapamte, čuvaće ih zauvjek, jer Ribe su jako tajanstvene i samim tim vole osobe s tajnama. Nikada im ne povjeravajte nešto što je suprotno njihovim emocijama jer mogu iz, na primjer, saosjećanja s vašim partnerom, da ispričaju kako ga varate.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6