Portal 072info

NE PRESTAJE PROVOCIRATI NI VAN KUĆE: Urnebesna Mirjana kozu tretira kao Zoricu (VIDEO)

Urnebesna Mirjana kozu tretira kao Zoricu, a nadjenula joj je i njeno ime.

Iako je pretprošloga petka napustila kuću Velikog Brata, Mirjana ne prestaje oduševljavati duhovitim video isječcima na svome Facebook profilu.

Današnja je meta njenog videa bila Zorica. Naime, Mirjana je prošetala Laktašima kozu istoga imena glumeći novinara. Video je posebno smiješan ukoliko znate da se Zorica naziva „kozom“, a ostale članove svoga klana „jarićima“. Mirjana nas je u priču uvela time da je koza Zorica napustila Kuću svega nekoliko dana prije finala pa ju je Mirjana upitala zašto je to učinila i kako se osjeća.

Bivša stanarka je potom pokušala kozu nagovoriti na šetnju Laktašima rekavši joj da joj je osigurala sodu bikarbonu, supstancom bez koje stanarka Zorica jednostavno ne može. Mirjana je pokazivala kozi svoj rodni grad rekavši: „Evo Zorice prvi put u Laktašima, a mislila je da nikada neće doći“. Video je završio osvrtanjem na još jednu Zoričinu ovisnost – kavu, kada je Mirjana upitala svoju životinjsku gošću da li joj nedostaje taj napitak.

 

Nadamo se da će nas Mirjana i dalje oduševljavati sličnim uradcima! Finale Velikog Brata je na programu OBN TV u petak, 11.12. i subotu 12.12.2015. od 21 sat!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box