NE PROPUSTITE: Gratis probne frizure i šminkanje za maturante i apsolvente

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Da je Frizersko-kozmetički salon Aysun uvijek korak ispred drugih pokazatelj je novi događaj koji su odlučili organizovati, ali i u velikoj mjeri pomoći svim maturanticama i apsolventicama.

Naime, budući da se bliži najvažnija noć u životu svakog čovjeka i to matursko ili pak apsolventsko večer, salon Aysun odlučio je skratiti slatke muke svima onima koji ne znaju za koju frizuru da se odluče kako bi zablistali te večeri?!

Tako je 05. april, nedjelja, savršena prilika da dođete u Shopping centar Džananović u Caffe Open bar, a gdje ćete biti u prilici da uživate u besplatnom friziranju i šminkanju u organizaciji salona Aysun.

Ovaj događaj, a koji do sada nije zabilježen u Zenici, izazvao je veliku pažnju javnosti stoga organizatori savjetuju da dođete na vrijeme, a svoj dolazak možete najaviti i putem brojeva telefona 061 769 308 i/ili 063 292 094!

Vidimo se u nedjelju, 5. aprila, akcija besplatnog probnog šminkanja i friziranja trajat će od 15.00 do 17.00 sati! To može samo Frizersko-kozmetički salon!