“Ne rađajte djecu muškarcima koji NEMAJU HLJEBA DA JEDU” Žena milionera postala najomraženija na svijetu zbog ovih riječi

“Ne rađajte djecu muškarcima koji NEMAJU HLJEBA DA JEDU” Žena milionera postala najomraženija na svijetu zbog ovih riječi

Bogati meksički preduzetnik i milioner Riki Andrade i njegova supruga Linda Andrade čekaju prvo dijete, a ona je sad na Instagramu objavila video koji je iznenadio mnoge.

Trudna sam, stoga mi očito trebaju pokloni. Dakle, idemo u šoping. Treba da prestanete da imate djecu s muškarcima koji su švorc, jer kad kažem ‘pokloni’, mislim na automobil ili kuću… Takođe, želim Birkin torbu, ali onu koja je napravljena od krokodilske kože. I želim tri automobila – Lamborghini Urus, G Wagon i Rolls-Royce. Muž nek mi nabavi dva od tri automobila i ja ću biti srećna, tako sam jednostavna. Šoping s mojim suprugom je tako zabavan, jer on nikad ne gleda cijenu. Doslovno ne bih imala ovu bebu ako neću dobiti poklone. Ali vi već znate da ću razmaziti svoju bebu i toliko sam uzbuđena jer ću biti mama – poručila je.

“Nema beba s muškarcima koji su švorc”, dodala je u opisu snimka, prenosi Žena Blic.

Linda je nedavno objavila emotivni video sa zabave na kojoj se otkriva pol djeteta. Na početku snimka ona i muž poljubili su se na jahti, a onda su krenuli da sijeku zlatnu tortu na kojoj piše “princ ili princeza?”Nakon što su isjekli parče torte, vidjeli su da je unutrašnjost torte roze boje i tako otkrili da će dobiti kćerku.-Jedva čekam da upoznam našu princezu – poručila je Linda, a pratioci su im u komentarima čestitali.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE