Portal 072info

Ne rasipaju novac olako: Najškrtiji horoskopski znakovi

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Škrte osobe nisu samo pažljive sa svojim novcem, već su i vrlo sitničave oko trošenja novca. Vrlo su oprezni sa svojim financijama i uvijek pametno troše. Oni ne mogu biti rastrošni niti darežljivi, čak i ako se radi o vlastitim potrebama i željama.

Prema astrologiji, određeni horoskopski znakovi su pažljiviji sa svojim novcem nego drugi, piše Pinkvilla, prenosi Večernji list

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Ovo su najškrtiji horoskopski znakovi:

Bik

Bikovi su poznati po svojim šarmantnim i neodoljivim osobnostima zbog kojih su uvijek okruženi prijateljima i velikim društvom. Stoga i Bikovi često iskorištavaju svoju popularnost. Umjesto trošenja novca, vole se družiti s ljudima koji će im sve plaćati i kupovati u izlasku.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Djevica

Djevice nisu samo pažljive kod svojih trošenja i štednje, one također kritiziraju druge ljude te njihove prevelike troškove. Stoga uvijek vode računa o svojim troškovima i pokušavaju što više uštedjeti.

Jarac

Jako su svjesni i oprezni sa svojim troškovima. Jarčevi vole gledati svoj novac te štede. Oni neće imati velike troškove kako bi ugodili drugima. Ako moraju kupiti poklon, pronaći će najjeftiniji mogući.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Blizanci

Blizancima se čini nelogično dati novac za neku uslugu. Njima je čak teško platiti i parkiranje pa će radije hodati nego dati novac za parking. Također vole iskorištavati usluge besplatnih ustanova, poput knjižnice.

Lav

Lavovi vole sve što je besplatno te vole sve dobivati besplatno. No nije moguće sve dobivati besplatno pa pokušavaju skupiti što više kupona, popusta i poklona. Njih uvijek privlače sniženja u dućanima.

*Horoskopske savjete i objave ne treba shvaćati ozbiljno, objavljeni su u svrhu razonode.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 10
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6