Portal 072info

“Ne vjerujem da je silovao strinu i njene ovce”

policija srbija hapsenje ubistvo 872x581 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mještani sela iz okoline Ivanjice ne vjeruju u priču B. K. (56) da ju je silovao njen bratanac star 13 godina. Oni su ubijeđeni da je B. K. izmislila cijelu priču kako bi napakostila porodici dječaka, koja se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, pa zbog toga primaju pomoć.

Ne vjerujem da je taj mali silovao strinu i njene ovce. Ma, on i ne zna šta je seks! Moje unuke se igraju i druže sa njim. On je na nivou djeteta i cijelo selo misli da je to strina izmislila iz ljubomore jer im opština pomaže. Nervira me što još nema odgovora nadležnih kako bi se skinula ljaga sa tog djeteta – priča za Alo! D. P, predsjednik lokalne mjesne zajednice iz okoline Ivanjice, gdje se navodno dogodilo silovanje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mještani sela tvrde da tinejdžer, koji u novembru treba da napuni 14 godina, nije ni svjestan za šta je osumnjičen.

– Ovo selo je do dolaska B. K. jelo iz jedne kašike, eto kakvi smo bili. Po njenom dolasku krenule su svađe. Svi smo svjedoci da je strina vukla dječaka svuda sa sobom. U šumu nije htjela bez njega jer je on poznaje bolje od ikoga. A sad odjednom priča da je spopada i da ju je silovao. Dečak je mršav, neuhranjen, sirotinja prava, nejak, dok je strina jaka i zrela žena. Koliko mislim da je to tačno, govori činjenica da mi se unuke sa njim druže i igraju – rekao je D. P.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Da li je bilo nečeg ne znam, ali nadam se da će to što prije da se utvrdi zbog malog. Niko s njim nije imao problema, a on sve u selu sluša i radi kako mu kažu. Tako je i pomagao strini jer je ona to tražila. A ona sad priča kako joj je virio kroz prozor kupatila, a mene zanima kako je to uspio jer je ono na spratu – rekao je D. P.

On navodi da je policija bila u selu i obavila uviđaj, nakon što je B. K. prijavila silovanje i obavila razgovor sa dečakom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Što se tiče njene priče da naskače na ovce, smatram da je to čista glupost. On je na nivou malog deteta i njemu treba pomoći, što i svi iz okoline radimo – rekao je D. P.

Podsjećanja radi, javnost u Srbiji uznemirila je ispovijest žene koju su objavili beogradski mediji, u kojoj žena iznosi šokantne i bizarne detalje napastvovanja koje je navodno preživjela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 13
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

BiH: Na ulici pronađena ručna bomba!

072info.com

BiH: Eksplozija u kafiću, policija na terenu

072info.com

Krvav sukob u Bihaću: Dvojica ubijena, 18 povrijeđenih u bolnici

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)