NE ZNA KAD ĆE POČETI NASTUPATI: Rada Manojlović prodaje njive

Rada Manojlović riješila je da proda dva imanja koja je kupila u rodnom selu Četereže 2019. za 20.000 eura.

Traži 15.000 eura

Naime, ona je spustila cijenu zemljišta na 15.000 eura, a za nekoliko dana bi trebalo da zvanično postavi oglas sa svim detaljima oko prodaje.

Imanje koje je Rada kupila prije dvije godine ima nekoliko ari i nalazi se pored njene porodične kuće u selu Četereže. Njena porodica je tu gajila organsku hranu, koju su dijelom prodavali i na lokalnoj pijaci, ali je Rada sad rješila da to ipak proda.

Pričala je sa ocem i maćehom i rekla da bi mogli da uzmu solidan novac ako njive stave u oglas, a to bi im značilo jer u ovom trenutku ne znaju kada će da počne da radi.

Štek koji je imala se skoro potrošio, a nastupa nema. U vrijeme krize Rada je spremala nove pjesme, već je pričala o tome da joj je Haris pomogao i dao određenu sumu novca, ali sada oboje ne nastupaju nigdje.

Manojlovićkina maćeha Suzana i otac Rade nisu bili za to da se dio imanja prodaje, pa su Radu ubeđivali da je zemlja vijrednija od nekoliko hiljada eura. Radi je otac odmah rekao da ne treba da prodaje njive i da će se već nekako snaći dok ne prođe kriza.

Uskoro oglas

Objasnio joj je da od zemlje uvijek može da se živi i da ne treba da donosi nagle odluke, ali je ona odavno presjekla. Rekla je da će uskoro da postavi oglas za prodaju i da je spremna da pregovara da se cijena još malo spusti da bi što prije prodala njive.

-U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila prije dvije godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da se imam novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cijenu, ali vidjećemo još šta i kako – potvrdila je folkerka.

IZVORExpress
Prethodni članakTraži se pomjeranje policijskog sata zbog ramazana
Sljedeći članakVečeras prva teravija, sutra prvi dan posta mjeseca ramazana