NEĆE DA ME ZAPOSLE NI U PRODAVNICI: Neca Tiktoker u očaju

tik
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Takmičar prethodne sezone rijalitija “Zadruga“, Nenad Lazić,poznatiji kaoNeca TikToker, oglasio se na društvenim mrežama i otkrio kroz šta u posljednje vrijeme prolazi njegova porodica, kao i on sam.

Naime, Neca je i prije “Zadruge” zarađivao od TikTok aplikacije, a sada se požalio da ne može da snima jer su mu prijavili profil.

– Kao što vidite imam još jedan profil na kom ću se malo češće snimati. Moj prethodni profil trenutno nije u funkciji, jer je zbog prevelike doze hejta, previše prijava mog profila, meni došla zabrana da snimam. To je jako ružno. To je meni jedini izvor zarade.Ne, ja ne mogu da radim bilo gdje, jer sam se u rijalitiju negativno ispromovisao. Poslije toga ne mogu da se zaposlim bilo gdje. Neće da me prime ni u prodavnici. Baš zbog tog razloga ja zarađujem preko TikTok-a. Izdržavam svoju porodicu, pomažem svojoj porodici, majci koja nije baš dobra sa zdravljem, moj brat se isto trudi. Tata takođe, radi brdo poslova da bismo izvukli kraj sa krajem, a vi hoćete taj moj profil da ugasite! Zapitajte se jeli okej da uzimate nekome hljeb iz ruke. Imam mnogo pratilaca, ja sam prepoznatljiv. Postoje zli ljudi koji očigledno hoće da moja porodica gladuje. Moj brat trenutno ima problema sa prstom, ne može da radi, bio je dugo na bolovanju. Volio bih da me podržite ovdje, jer mi to treba – zaključio je on u snimku.