NEĆETE VJEROVATI KOJI MODEL SVI PREFERIRAJU: Šta voze članovi žirija „Zvezda Granda“?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Poznato je da estrada voli bijesne mašine, a malo ko zna da članovi žirija „Zvezda Granda“ većinom voze džipove. S obzirom da ih ekipa Grandove redakcije svakodnevno dočekuje ispred studija u Košutnjaku riješili smo da vam otkrijemo koje automobile voze pojedini pjevači.

Svetlanu Cecu Ražnatović uvijek dovozi vozač, a kad u Košutnjak uleti bijeli BMW odmah znamo ko stiže. Njegova cifra ide i do nekoliko desetina hiljada eura, a vjerujemo da je Cecina mašina jedna od skupljih.

Da Viki Miljković i Ceca imaju slučan ukus može se zaključiti i po izboru automobila. I Violetina mašina, u kojoj je uglavnom dovozi suprug Taške je takođe džip bijele boje, doduše marke Porše.

I Marija Šerifović je ljubitelj velikih i skupocjenih automobila, mada je rijetko možemo vidjeti za volanom. Za razliku od Violete i Cece pjevačicina mašina je crne boje, ali košta papreno. U pitanju je isti model kao Svetlanin, BMW X6.

Za razliku od njegovih kolegica, Đorđe David odabrao je limuzinu marke Insignia u kojoj se na svako snimanje „Zvezda Granda“ dovozi sam. Čini se da Đole uživa u vožnji te svaki put kada se pojavi ispred Grandovog studija iz njegovih kola čujemo glasnu muziku.

Vjerovatno da ste pomislili da i voditeljicu Sanju Kužet uvijek dovoze, ali tu ste se prevarili! Voditeljica se uvijek pojavljuje sama u svom automobilu marke Pežo. Čini se da je svim damama iz „Zvezda Granda“ zajedničko da vole džipove.

Mada parkiranje joj nije omiljena stvar, te se uglavnom pojavi neki džentlmen koji rado lijepoj voditeljici preparkira kola.

Kao pravu damu Anu Bekutu uvijek dovoze na snimanje „Zvezda Granda“ te se veoma često pojavljivala u nekoliko različitih automobila.

Ni Aleksandru Miliću Miliju se ne mili da gubi vrijeme na traženje parking mjesta te ga veoma često dovezu u luksuznoj mašini marke Mercedes.

Jedan od rijetkih koji apsolutno ne mari što ne šoferira skupocjenim automobilom je Dragan Stojković Bosanac zbog čega je mnoge oduševio.

Grand